Skip to main content
envronment

Lerend netwerk Duurzaam Ondernemen

Wil je ook de meerwaarde van duurzaam ondernemen ontdekken? Inzoomen op impact van producten en diensten,  stakeholdermanagement, milieu, mensen, infrastructuur, partnerships, integratie en gezondheid … wordt cruciaal! Zet in op thema’s als CO²-reductie, productie en consumptie, mobiliteit, werkbaar werk en inzetbaarheid, duurzaam aankoopbeleid, ... 

Als deelnemer leg je mee de thema’s vast die je wil opnemen tijdens de sessies van het lerend netwerk. Kom ervaringen delen met andere bedrijven en laat je inspireren door experts die het interactief debat aangaan.

Dit lerend netwerk staat open voor bedrijfsleiders, HSE managers, hr-managers, corporate sustainability, Productieverantwoordelijken, … van ondernemingen die zich duurzaam willen verbeteren op sociaal, ecologisch en economisch vlak.

Meer informatie

Contacteer Guido Evens via guido.evens@voka.be of 014 56 30 30.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

€ 660,-
Prijs is excl. btw.


Tot 30% kan gerecupereerd worden door de KMO-portefeuille (wanneer je hiervoor in aanmerking komt)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Je werkt bij een bedrijf dat lid is van Voka. Jouw inschrijving is definitief wanneer wij de inschrijving ondertekend ontvangen hebben via mail, fax of wanneer je online inschreef. Je kan echter enkel deelnemen aan het traject wanneer wij jouw inschrijvingsgeld effectief ontvangen hebben ten laatste voor aanvang van de 2e sessie. Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot twee weken voor het begin van het Lerend Netwerk. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Indien de groep er mee akkoord gaat, kan jij je in uitzonderlijke gevallen laten vervangen door een collega. De sessies zijn klassikaal. Voka KvK Mechelen-Kempen volgt de maatregelen die de overheid voorschrijft. Indien nodig zullen wij de sessies digitaliseren waar het mogelijk is.

De Kamer behoudt zich het recht om het Lerend Netwerk te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.  Heb je nog vragen, dan kan je ons altijd contacteren: 015/45 10 20. Meer informatie over de KMO-portefeuille op het factuur.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl