Skip to main content

Lerend Netwerk Artificial Intelligence 2022

Is jouw onderneming klaar om te innoveren en AI-toepassingen te integreren? Wil je liever geen theorie meer maar gewoon de praktijk? Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met ondernemers of managers die in dezelfde fase zitten? Sluit je dan aan bij het Lerend Netwerk AI. 

Lerend Netwerk AI

In dit Lerend Netwerk gaan we dieper in op AI-toepassingen, van idee tot implementatie en evaluatie. We bepalen de concrete thema’s op de kick-off, in samenspraak met de deelnemers. Je stippelt dus als AI-verantwoordelijke aan de hand van het pick-and-choose systeem je eigen weg uit. Zo krijg je maximale output.

Thema’s die bijvoorbeeld vorig jaar aan bod kwamen: AI roadmap, future of AI, AI adoptie, forecasting,...

AI Academy lerend netwerk

Je komt systematisch samen met een selectieve groep van gelijkgestemden met gemeenschappelijke uitdagingen rond AI. Je deelt kennis en ervaringen, je wordt uitgedaagd met concrete businesscases en om zelf je uitdagingen voor te leggen. Jij brengt de thema's aan, wij zorgen voor kennis en ervaringsuitwisseling.

Voor meer info kan je contact opnemen met Soraya Van Cauwenberghe.

Een samenwerking tussen Voka West-Vlaanderen en Howest

voka logohowest logo

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1.000 euro
  • Niet-leden: 1.500 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat de Vlaamse Overheid deze opleiding voor 20% of 30% subsidieert als jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd in de vorm van foto en/of film dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag