Skip to main content
Map

Leercultuur

Iedereen is ervan overtuigd dat levenslang leren een must is. Maar hoe pak je dat het beste aan? Dit leer je in deze opleiding.

Iedereen is ervan overtuigd dat levenslang leren een must is. Leren is een belangrijke troef voor de competitiviteit van bedrijven en draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling, de groei en het resultaat van de gehele organisatie . Door het creëren van een leercultuur worden de medewerkers ontwikkeld tot oplossings- gerichte medewerkers die zowel zelfstandig als met elkaar problemen op kunnen lossen.  Toch slagen we er niet zo goed in om zowel werkgevers als werknemers mee te krijgen. Aan de slag dus, om te zorgen dat leren een positief gebeuren wordt, dat het geen kost is maar een investering en het instrument bij uitstek wordt om competenties te verwerven en duurzaam inzetbaar te blijven. 

Programma

Sessie 1: Wat is een leercultuur: Houdt visie, missie en waarden tegen het licht van de loopbanen die je wenst)

Sessie 2: Inzetten op gedragsverandering is inzetten op ruimte en veiligheid waarin men zich kan ontwikkelen: veel voorkomende knelpunten (organisatorisch, individueel en technologisch)

Sessie 3:  Er zijn meer doorgroei - en ontwikkelingsmogelijkheden dan je denkt: verandering van jobinhoud, verandering van arbeidsvoorwaarden, jobcrafting, job- en taakrotatie, remotie)

Sessie 4: Ontwikkelingsgericht leiding geven: hoe doe je dat?  

logo welt

Contactpersoon

Isabel De Winter

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

ING Leuven
Bondgenotenlaan 31
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus