Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Leer ons aanbod rond Internationaal Ondernemen kennen

  • Online

Tijdens deze infosessie leer je ons aanbod kennen rond internationaal ondernemen. Het is ook een moment om te delen welke opleidingen je als onderneming nog mist in ons programma. We horen ook graag van jou bij welke internationale noden we je nog kunnen helpen.

  • Wat staat er dit jaar op de planning van Internationaal Ondernemen? 
  • Wat zou ik als bedrijf graag op die planning zien staan? 
  • Met welke uitdagingen rond Internationaal Ondernemen kamp ik zelf? 

Deze vragen komen aan bod tegen deze infosessie. De bedoeling is om ons aanbod beter te leren kennen. Ook wordt er tijd gemaakt om uit te wisselen en om op een interactieve manier te luisteren naar jullie noden. 

Spreker

Bram Vaerewyck (Business Markers) is expert in exportstrategieĆ«n en internationaal business development. Zijn ervaring bij Duvel Moortgat, Leonidas en Luxilon Industries spreekt voor zich: hij weet als geen ander hoe je een concreet en succesvol actieplan opmaakt voor internationale expansie. 

Voor wie?

Ben je een ondernemer, export-, sales- of andere professional die werk wil maken van een slimme internationale strategie? Mis deze opportuniteit niet! 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

 

 

Contactpersoon

Lucas Galbusera

Adviseur Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus