Skip to main content

Ladies Night @ BMW MINI Juma Leuven

Kom in contact met straffe vrouwelijke onderneemsters en leer hun verhaal kennen. Voor deze eerste Ladies Night van het najaar nodigt Jong Voka je uit in de Mini Juma garage. Tijdens de avond komen vier vrouwelijke onderneemsters aan het woord. Ze vertellen hoe ze de stap naar het ondernemen hebben gezet, hoe ze zijn gegroeid en wat hun ambities zijn voor de toekomst. Uiteraard zijn mannen ook welkom op dit event. 

Wat hebben de CEO van een van een mail-en verzendhuis, een vroedvrouw, een gepassioneerde wielrenster en een XX met elkaar gemeen? Hoe kijken zij anders naar ondernemen dan mannen? Dat hoor je tijdens deze inspirerende Ladies Night!

De vier vrouwen die aan het woord komen zijn elk hun business gestart in een ander domein, maar de manier waarop ze het hebben aangepakt is vergelijkbaar. Mannen mogen uiteraard ook deelnemen aan deze Ladies Night. Zo krijgen zij een andere visie op ondernemen en kunnen ze gechallenged worden. 

Programma
  • 18.30 tot 19.00 uur: ontvangst
  • 19.00 tot 20.15 uur: inspirerende verhalen van vrouwelijke rolmodellen rond ondernemerschap
  • 20.15 tot 22.00 uur: food & drinks
Sprekers 

Petra Meeus - Founder Billycom & Strategic Advisor

 

Linde Stifter - Tilia babywearing

Linde Stifter

Linde Stifter is de (vroed)vrouw achter het Belgisch draaglabel ‘TILIA Babywearing’. Linde zag vanuit haar carrière als vroedvrouw en draagconsulente de nood aan dragers die functioneel, ergonomisch en comfortabel zijn én er daarnaast stijlvol uitzien. TILIA Babywearing wil babydragen zo toegankelijk maken voor de hedendaagse ouder. Gestart vanuit de keuken, is TILIA uitgegroeid tot een volwaardig merk met een divers aanbod in babydrager en andere baby essentials. 

Elke Bleyaert - The Women Peloton

Elke Bleyaert

Elke Bleyaert, geboren op 23 oktober 1991, is van opleiding kleuterjuf. Na enkele jaren in het onderwijs te staan besloot ze een andere weg op te gaan. Zo ging ze van pedagogisch medewerker in het UZ Leuven naar communicatiemedewerker bij Fara VZW. Daarna deed ze ook nog enkele maanden ervaring op als uitzend consulent bij Actief Interim. Verschillende jobs die ze telkens met volle inzet uitvoerde, maar waar ze toch steeds iets bleef missen. In 2021 besloot Elke dan maar om te springen en van haar passie, wielrennen, haar job te maken. Neen, Elke is geen professioneel wielrenster, maar wil net alle vrouwen op de fiets ondersteunen door hen de juiste kennis aan te bieden. Want ‘knowledge is power’ en power zorgt voor confidence, op en naast de fiets! Zo richtte ze in 2021 The Women Peloton op, een online – kennis platform voor dames met een passie voor fietsen. Naast het platform is Elke ook host van de The Women Peloton podcast en bracht ze, samen met het The Women Peloton experteam, begin september het boek ‘Velo Vrouwen’ uit. 

Daniëlle Vanwesenbeeck - Mastermail

Danielle VanwesenbeeckDaniëlle Vanwesenbeeck studeerde geschiedenis aan de Katholieke Universiteit Leuven, waarna ze accountmanager werd bij Direct Link. Sinds 2004 is ze zaakvoerder van het Leuvense bedrijf MASTERmail, dat ze zelf heeft opgericht. In deze functie won ze in 2012 de WOMED Award voor Vlaamse vrouwelijke onderneemster van het jaar. Vanwesenbeeck was Vlaams parlementslid en zetelde van 2017 tot en met 2019 in de commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Innovatie en Wetenschapsbeleid. In augustus 2019 verliet ze de politiek. Ze schreef opinies over ondernemen voor De Tijd en is sinds 2017 vaste columniste voor Trends. Sinds 2021 is ze voorzitter van Voka-KvK Vlaams-Brabant.

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Adres

Mini Juma Leuven
Brusselsesteenweg 66
3020 Herent

Wanneer

Prijs

Gratis voor Jong Voka Vlaams-Brabant - leden

€60 excl. BTW voor niet Jong Voka Vlaams-Brabant - leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus