Skip to main content
Map

Lab+: Versterk je rol als (junior) teamleider - Kortrijk

Je bent ondertussen al enkele maanden (of jaren) aan de slag als teamleider en je merkt dat je hier en daar nog kan groeien in je rol als leidinggevende. Met dit lab kan je jouw talenten en competenties als junior teamleider versterken.

Als junior teamleider heb je al dan niet een basisopleiding genoten om je klaar te stomen tot teamleider. Ondertussen ben je reeds enkele maanden (jaren) teamleider en merk je dat je manier van leidinggevende hier en daar enkele verbeterpunten zou kunnen gebruiken. Tijdens dit LAB+ staat de talentontwikkeling van de junior teamleider centraal. Gedurende 5 sessies komen verschillende zaken aan bod die je zal helpen om je rol als leidinggevende te versterken.

De eerste sessie vormt de basis van de volledige opleiding, samen met de groep zullen we de thema’s van de komende sessies vastleggen en verder verfijnen zodat de opleiding volledig op maat van de deelnemers is. Hieronder vind je alvast enkele keuzethema’s, eigen suggesties zijn uiteraard ook welkom. Er zit steeds enkele weken tijd tussen de verschillende sessies zodat je de opgedane kennis kan aftoetsen in praktijk en hierover kan reflecteren tijdens de eerstvolgende sessie.

Doelgroep

Junior teamleiders met minstens 6 maanden ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving.

Keuzethema’s

  • De definiëring van ‘team’
  • Omgaan met conflicten – vakbond
  • De dramadriehoek versus de winnaarsdriehoek

Op de eerste sessie is er de kennismaking en de bepaling van de thema's voor de vier volgende sessies. Tijdens de 5de sessie wordt ook aandacht besteed aan de lessons learned. 

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 1.200 euro
Niet-leden: 1.800 euro 

 

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dat betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet.

Voka-registratienummer: DV.O104126
Aantal opleidingsuren: 15

kmo portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag