Skip to main content
Map

Lab: Sales voor de solo-ondernemer

Een doeltreffende salesaanpak en overtuigende face-to-face verkoopgesprekken zijn een onmisbare factor in een commerciële strategie. Zelfs in tijden van digitale marketing. Tijdens deze driedelige workshop krijgen solo-ondernemers concrete inzichten en praktische tips aangereikt om hun salesaanpak en verkoopgesprekken op korte termijn te verbeteren en verder te professionaliseren.

Workshop 1 – Krijg de mindset van een topverkoper

Waarom scoort de ene verkoper betere resultaten dan z’n collega die net hetzelfde product of dienst aan de man brengt? In deze workshop bespreken we de onderscheidende kwaliteiten van een topverkoper. We onderzoeken waarom het zo belangrijk is om de klant centraal te stellen en hoe we dat in de praktijk ook effectief doen. En we doorgronden het beslissingsproces van klanten door te leren begrijpen hoe iemand evolueert van een behoefteherkenning tot een uiteindelijke aankoop.

Workshop 2 – Voer overtuigende verkoopgesprekken

Verkopen kan u leren! Succesvolle verkoopgesprekken, die zowel fysiek als online kunnen plaatsvinden, hebben een vaste structuur met een aantal cruciale fases. En voor elke stap in het verkoopgesprek kunnen specifieke gesprekstechnieken worden ingezet. Tijdens deze workshop krijgt u alle knepen van het salesvak aangereikt om overtuigende verkoopgesprekken te voeren: van de introductie tot en met het sluiten van de deal.

Workshop 3 – Ontwikkel een doeltreffende salesaanpak

Succesvolle verkopers zijn georganiseerd. Ze hebben een plan. En ze weten precies welke acties ze vandaag moeten ondernemen om hun resultaten van morgen te beïnvloeden. Maar hoe ontwikkelt u nu een doeltreffende salesaanpak? Tijdens deze workshop focussen we op drie belangrijke stappen in een verkoopproces: de prospectiefase, de verkoopfase en de follow-up fase. Voor elke stap delen we concrete inzichten en praktische tips die u zullen helpen om uw verkoopdoelstellingen te behalen.

Dit lab is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Astrid De Clerck.

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • 75 euro

AIO

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 7 dagen voor aanvang van de opleiding via astrid.declerck@voka.be. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag