Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Lab: Multi-management - Hoe als manager nog beter worden in resultaten en geluk?
Management skills

Lab: Multi-management - Hoe als manager nog beter worden in resultaten en geluk?

Een ervaren manager wordt u door zelf aan de slag te gaan. Elke dag opnieuw. Tóch kunt u heel wat ‘leergeld’ besparen en sneller evolueren door zichzelf te verrijken met kennis, inzichten, methodieken en praktische tips. Zo boekt u sneller, meer en betere resultaten. 

In 5 stevige praktijkgerichte avonden krijgt u een heldere verdieping in de vele rollen en taken die u als manager opneemt, en hoe u daar het best mee omgaat. U wordt uitgedaagd om met de verworven kennis en inzichten aan de slag te gaan en zo uw eigen grenzen als manager te verleggen. Geen zweverige Amerikaanse ver-van-mijn-bed-theorieën maar eenvoudige, inzichtelijke en praktische handvaten die u uitdagen in wat u doet en hoe u dit doet.

U ontvangt bij deze opleiding een stevig-ultiem praktisch werkboek (240 pagina’s) vol praktisch bruikbare tips & tricks die u ook na de opleiding als vademecum kan (her)benutten.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Nele Braem

Doelgroep

Zaakvoerders, CEO's en managers met minimaal één jaar ervaring die zich willen verdiepen in praktische managementskills en die de ambitie hebben om telkens nóg beter te worden in wat ze doen.

Wilt u samen met uw managementteam elkaar coachen, (nog) beter samenwerken en dezelfde visie uitdragen naar de medewerkers toe? Dan kan u zich ook inschrijven voor het Lab: Bouwen aan een sterk managementteam!

Spreker

Benedict Decoster deed reeds jaren heel diverse managementervaring op bij een grote Belgische dienstverlener. Van sales en marketing, over partner- en relatiebeheer tot diverse operationele aansturing en organisatieontwikkeling. Dit alles door middel van het werken met zowel kleine als middelgrote teams, tot het mee aansturen van een nationaal kantorennet (35 kantoren).

Door de jaren heen bundelde Benedict al zijn opgedane praktijkkennis en expertise met als missie andere managers en bedrijfsleiders steeds beter te maken. U mag dan ook een enthousiaste en gepassioneerde docent-trainer verwachten, die enkel tevreden zal zijn als u dat ook bent.

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Heidelberg Gardens
Torhoutsesteenweg 107
8210 Zedelgem

Wanneer

Prijs

  • 550 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group