Skip to main content

LAB: Hoe versterk ik mijn rol als bestuurder?

Voka - KvK Limburg organiseert in samenwerking met UHasselt een LAB om (kandidaat-)leden van raden van bestuur te versterken in hun kennis om zo optimaal hun rol te vervullen. 

In 3 sessies nemen we (kandidaat-)bestuurders mee door de belangrijkste thema’s waar rekening mee moet gehouden worden binnen raden van bestuur. Het programma focust enerzijds op een grondige inhoudelijke vorming en anderzijds op de concrete toepassing ervan.

De bedoeling van het traject is (kandidaat-)bestuurders meer achtergrond te geven en hun kennis te verdiepen. Op die manier kunnen ze volledig voorbereid hun rol als lid binnen een raad van bestuur opnemen of deze verder versterken.

BELANGRIJK: Deelnemers dienen eerst het LAB: ‘Hoe versterk ik mijn rol als adviseur?’ gevolgd te hebben ofwel over een degelijke basiskennis beschikken rond governance(structuren).

Aan het einde van het traject ontvangen de deelnemers een certificaat.

Programma

Sessie 1: Algemeen kader, wetgeving, comités 
Docent: Prof. Dr. Niels Appermont (UHasselt)

Sessie 2: Bestuurdersaansprakelijkheid adhv casussen + praktijkgetuigenis 
Docent: Van Havermaet

Sessie 3: Organisatie - strategisch samenwerken met het management 
Docent: Prof. Dr. Pieter Vandekerkhof (UHasselt)

Doelgroep

Deelnemers dienen eerst het LAB: ‘Hoe versterk ik mijn rol als adviseur?’ gevolgd te hebben ofwel over een degelijke basiskennis beschikken rond governance(structuren).

Logo

Contactpersoon

Ellen Heymans

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€550 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?