Skip to main content
Lab: Financieel operationele topics

Lab: Financieel operationele topics

Met dit Lab willen we de ondernemer de kans geven om zich te verdiepen in allerlei financieel operationele topics: welke betaalsystemen bestaan er zoal, welke nieuwe spelers zijn er op de markt, wat is Google Pay, Apple Pay, ITSME en zoveel meer.

Een ondernemer moet van alle markten thuis zijn, maar dat is haast een onmogelijke opdracht. Een Lab richt zich tot ondernemers die zich willen professionaliseren in één of meerdere specifieke domeinen. Met dit Lab willen we de ondernemer de kans geven om zich te verdiepen in allerlei financieel operationele topics.

Doelgroep

Eigenaars-ondernemers of financieel verantwoordelijken binnen het bedrijf die meer willen weten over huidige en toekomstige betaalsystemen aangeboden door bestaande en nieuwe spelers. Gedurende het traject willen we vanuit verschillende inzichten en benaderingen uw financieel beleid verder optimaliseren.

Kennisniveau

Gevorderden. 

Spreker

Er wordt samengewerkt met experten die het theoretisch kader weergeven.

Inschrijven voor dit Lab kan hier. Voor meer info kunt u contact opnemen met Johan Van Gool.

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • 550 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke van het event en dit tot 24 uur voor aanvang. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group