Skip to main content
Map

Lab Energiedashboarding

Energiezuinig ondernemen, allemaal goed en wel. Maar hoe monitor je dat? En welke parameters zijn belangrijk? Hoe vergroot je je efficiëntie? Met dit lab zet je alles in de startblokken voor een slim en duurzaam energiebeleid.

Meten is weten! Weet jij al wat je grootverbruikers zijn en waar er persluchtlekken zitten? Dat is stap één, maar energiedashboarding gaat nog een pak verder. Tijdens dit lab leer je het verbruik in je organisatie te monitoren met de juiste parameters en spoor je in geen tijd energievreters op. 

Michaël Deneve (Denercon) is expert in energie-efficiëntie en helpt industriebedrijven en kmo’s met hun energievraagstukken. Hij loodst je in drie sessies door de belangrijkste aspecten van een energiedashboard.  

Programma

  • 1 december | Sessie 1: Handige hard- & software, dataverzameling en energieboekhouding
  • 8 december | Sessie 2: Praktijkcases: wat werkt en welke inzichten levert het op, hoe ga je verder?
  • 15 december | Sessie 3: Implementatie van dashboard, lessons learned en best practices

Voor wie? 

Energieverantwoordelijken van kleine en middelgrote ondernemingen die willen bouwen aan energie-efficiëntie. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

550 euro (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 24 november 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Deze opleiding wordt reeds gesubsidieerd door Vlaio. De kmo-portefeuille is bijgevolg niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende