Skip to main content
Lab: Bouwen aan een sterk managementteam

Lab: Bouwen aan een sterk managementteam

Hoe bouwt men een performant managementteam uit dat elkaar coacht, (nog) beter samenwerkt en dezelfde visie uitdraagt naar de medewerkers toe? Volg met uw managementteam deze training en haal het maximum uit uw bestaande managementwerking.

Sessie 1: Bouwen aan een sterk team

De basis voor de uitbouw van een sterke organisatie is een sterk en hecht managementteam. Een team dat steeds aan hetzelfde zeel trekt. In deze sessie kijken we hoe we dit kunnen bereiken.

Adres: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, Kortrijk

Sessie 2: Duidelijkheid creëren

De volgende stap betreft het beantwoorden van vragen zoals “Hoe gedragen we ons?”, “Hoe blijven we succesvol?”, “Wat doen we eigenlijk?” en “Wie doet wat?”. Voor de bedrijven die reeds een visie, missie en waarden bepaald hebben, worden er verdiepende oefeningen voorzien.

Adres: Voka West-Vlaanderen, President Kennedylaan 9A, Kortrijk

Sessie 3: Communiceren in de organisatie

De duidelijkheid die we tijdens sessie 2 met ons managementteam gecreëerd hebben, dient vervolgens op de juiste manier gecommuniceerd te worden binnen de organisatie.

Adres: Voka West-Vlaanderen, President Kennedylaan 9A, Kortrijk 

Sessie 4: Verankeren binnen diverse hr-processen

Communiceren is belangrijk, maar daarbij stopt het niet. Zorgen voor een verankering van de duidelijkheid binnen de diverse hr-processen (van rekrutering tot exit) is even, zo niet nog belangrijker.

Adres: Voka West-Vlaanderen, President Kennedylaan 9A, Kortrijk 

Sessie 5: Implementeren van de juiste vergaderingen

Op een krachtige en juiste manier vergaderen is en blijft een uitdaging binnen zeer veel bedrijven. Tijdens sessie 5 kijken we hoe we tot een efficiënte en effectieve vergadercultuur kunnen komen. Dit met 1 doel: zowel op tactisch als op strategisch vlak steeds met de juiste mensen de juiste zaken bespreken en beslissen.

Adres: Voka West-Vlaanderen, President Kennedylaan 9A, Kortrijk 

Inschrijven voor dit lab kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Tine Degryse.

Doelgroep

Managementteams met beslissingsbevoegdheid.

Bent u zaakvoerder, CEO of manager en wilt u zich verdiepen in praktische managementskills? Of heeft u de ambitie om nog beter te worden in wat u doet en om uw grenzen als manager te verleggen? Dan is het 'Lab: Hoe als manager nog beter worden in resultaten en geluk?' zeker iets voor u! 

Spreker

Moderator en trainer is Yves Vannieuwenhuyssen, oprichter van Trivio Academy.

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Tine Degryse

Member Services - (Snelle) groei en familiale opvolging

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • 550 euro per persoon, excl. btw

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar tine.degryse@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group