Skip to main content
Map

Kick-off Start 2 Export 2 Australië

Is Australië nog een nieuwe markt voor jou? Ontdek er de mogelijkheden voor uw bedrijf! Een grondige voorbereiding alvorens deze markt te betreden, is zeker geen overbodige luxe. Daarom organiseren Flanders Investment & Trade (FIT) en Voka Vlaams-Brabant het begeleidingstraject Start 2 Export 2 Australië. 

Unieke kans

Start 2 Export 2 Australië komt op het perfecte moment! Want de groepszakenreis valt samen met All-Energy Australia '22. Het grootste evenement van Australië op vlak van duurzame energie. Tijdens de conferentie zullen 250 leveranciers en meer dan 10,000 professionals verzamelen in het Melbourne Convention and Exhibition Centre. Kortom, netwerkmogelijkheden te over. Als je met ons meegaat, betreed je met vertrouwen de markt. Het Start 2 Export-traject zorgt voor elke deelnemer op basis van zijn bedrijfsprofiel en behoeftes, een individueel programma met afspraken bij potentiële partners en klanten. Daarnaast voorzien we nog een seminarie over de Australische markt en het ondernemingsklimaat. Een hoop informatie, maar we lichten het graag aan je toe tijdens deze kick-off.

Opportuniteiten Down Under

Met zijn hoogopgeleide en diverse beroepsbevolking, veilige en goed gereguleerde zakelijke omgeving, en onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden van wereldklasse, vormt Australië een erg kansrijke markt voor onze ondernemers. Met een 14de plaats op de zogenaamde Ease of doing business index wordt Australië beschouwd als een toegankelijke, internationale handelspartner. Daarnaast behaalt het eveneens een 14de plaats op de wereldranglijst nominale bbp-groei en met 28 jaar onderbroken groei een opvallende recordhouder. Met de agro-industrie, infrastructuur & bouw, hernieuwbare energie, en voeding & drank kansrijke sectoren, kan je in Australië terecht voor uiteenlopende handelsmogelijkheden.

Opportuniteiten Down Under

Programma kick-off

  • 10u30  Verwelkoming door Tuba Gungor, Voka Vlaams-Brabant
  • 10u35  Zakendoen met Australië
    • Luca Bottallo, Trade & Investment Counsellor bij FIT Melbourne
  • 11u10  Bedrijfstestimonial
  • 11u25  Toelichting Start 2 Export 2 Australië traject 
    • Karine De Vleeschouwer, Area Manager bij FIT
  • 11u55  Q & A
  • 12u00  Netwerklunch

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Adres

VGD Accountants en Belastingsconsulenten
Diestsevest 25
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Kick-off is gratis, inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus