Skip to main content
Map

Kick-Off Jong Voka Vlaams-Brabant

Waar lig jij als jonge ondernemer wakker van? Vijf ondernemers, elk gespecialiseerd binnen een bepaald domein, komen hun verhaal brengen en staan te popelen jouw feedback te krijgen.

We behandelen 5 thema’s waar elke jonge ondernemer of high potential dagelijks van wakker ligt:  

  • Duurzaamheid: Hoe kan ik met een startende onderneming een duurzame impact maken? Tien inspirerende cases (Pieter Jelle De Brue, Statik) 
  • Digitale strategie: Starten met de juiste digitale marketing strategie”, tips & tricks a.d.h.v het SEE-THINK-DO-CARE model (Steven Deleus, Vector Bross)
  • Finance - Financiën in een startup: wat is er echt van belang, waar moet ik letten? Wanneer en hoe haal ik best externe financiering op? Wat verwachten mijn financiers nadien? (Joris Noreillie)
  • HR - Hoe selecteer ik mijn eerste werknemer?  (Leila Van Der Mauten, Welqome)
  • Immo - Wat zijn de actuele tendensen in de kantoren-, de semi-industriële,  delogistieke en KMO markt? Welke zijn de valkuilen en aandachtspunten bij de zoektocht naar een nieuw bedrijfspand?  (Bert Cuyt en Anneleen Deruyter, Structura.biz)

Jong Voka ontvangt je vanaf 18.30 in de splinternieuwe co-working space Silversquare te Zaventem. Valérie Vincx geeft een boeiende inleiding over de voor- en nadelen van een klassiek bedrijfspand tegenover een co-working hub. 
 
Samen met andere jonge ondernemers deel je ambities, kennis en ervaringen. Ben jij op zoek naar inspiratie, nieuwe contacten of feedback? Schrijf je dan zeker in. 

Programma

  • 18.30 – 19.00 u: welkom en inleiding door Peter van Biesbrouck (algemeen directeur Voka Vlaams-Brabant) + ontvangst met tapasbuffet
  • 19.00 – 21.00 u: vijf workshops en fingerfood
  • 21.00 – 22.00 u: netwerking  

Sprekers

Pieter Jelle De Brue is oprichter van Statik, een team van 30 experts in duurzame digitale communicatie, dat o.a. recent werd genomineerd voor de titel van Klimaatambassadeur. 
 
Sinds vier jaar werkt Joris Noreille als CFO freelancer voor start-ups en scale-ups. Zijn interesse in financieel management reikt ver: van projectfinanciering tot audits en rapporteringen.  
 
Leila Van Der Mauten, projectmanager bij Welqome, is actief bij het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten. Daar zoekt ze de ideale match tussen competenties, opleidingen, werkzoekenden en een job.  
 
Steven Deleus, oprichter van Vector Bross, leidt een team van acht digitale experten. Zijn passie? Kmo’s digitaal laten scoren.  

Bert Cuyt is Head of Office van Structura.biz, een Belgische expert in bedrijfsvastgoed. Anneleen Deruyter is er Consultant van het Industry Department.  

Contactpersoon

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Adres

Silversquare
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Wanneer

Prijs

Jong-Voka-leden: gratis
Niet-leden: 25 euro 

(excl. btw)

Er is een lichte avondmaaltijd voorzien. Alle deelnemers ontvangen een gratis Daily Pass voor Silversquare.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus