Skip to main content
Map

Kick the dino's alive! (online)

  • Online

Krijg vastgeroeste medewerkers in beweging en wordt archeoloog in je organisatie. Ontdek er alles over tijdens de online class 'Kick the dino's alive!' op 5 mei 2020.

Iedere organisatie krijgt er vroeg of laat mee te maken: dinosaurussen. Medewerkers die omwille van tal van redenen nog maar weinig gemotiveerd zijn, vastgeroest geraakt zijn in hun job en de hakken in het zand zetten bij verandering. Dit uiteraard met nefaste effecten op het team, de klant en de organisatie maar in de eerste plaats hier ook zelf heel ongelukkig van worden.
Deze workshop neemt je mee naar hun plek, “de Fossielenberg”. Als archeoloog neem je een kijkje in hun wereld en wat ze nodig hebben om weer in beweging te komen want laat ons duidelijk zijn: het kan!
We zetten je tijdens deze opleiding op weg en reiken je tips aan om de dino’s nieuw leven in te blazen.

Programma

Omgaan met verandering:

  • Het kader
  • De verschillende reacties
  • Rollen en verantwoordelijkheden
  • Drijfveren van dino’s
  • Effecten op organisatie
  • Foto van de eigen organisatie
  • Tips & tricks
  • Hands-on actieplan, direct implementeerbaar

De aangereikte methodes en de mindset om met verandering om te gaan zijn innovatief van aard. We baseren ons op bestaande gamestorming methodes die worden herwerkt naar het thema van de dino’s of aanpassen aan de sectoren die rond de tafel zitten. Verder verrassen we ook met nieuwe methodes die we recent in Stockholm bij Hyper Island geleerd hebben.
Eens je weet hoe het werkt, ben je in staat om verandering ook op een aangename manier te ervaren.

Doelgroep

HR-verantwoordelijken
Leidinggevenden
Change managers
CEO’s

Geen voorkennis vereist.

Docent

Nele Verrezen, co-founder Marcells Journey:
Zij is sterk geprikkeld door menselijke interacties in teams en veranderingsprocessen.  Bijzonder enthousiast en vanuit een creatieve aanpak, is het stimuleren van mensen een uitdaging voor haar. Na haar opleiding criminologie en verdieping in het systeemdenken, deed ik ervaring op in de social profit als leidinggevende en projectverantwoordelijke. Hier leerde ik dagdagelijks welke impact leidinggevende(n) hebben op organisaties en hoe belangrijk het is om mensen te motiveren in veranderprocessen.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.