Skip to main content
Map

KAA Gent tegen Genk met Voka Oost-Vlaanderen

Ben je klaar voor een unieke ervaring om jouw netwerk uit te breiden? We hebben het genoegen jou uit te nodigen voor een exclusief netwerkmoment gekoppeld aan een spannende voetbalwedstrijd op 29 oktober. Beleef samen met mede-ondernemers de match tussen KAA Gent en Genk vanop de tribune van de Ghelamco arena. 

Dit evenement belooft niet alleen een buitengewone voetbalmatch te bieden, maar ook de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, zakelijke topfiguren en decision-makers. Het is de perfecte gelegenheid om jouw zakelijke contacten uit te breiden, waardevolle connecties te leggen en potentiële partnerschappen te ontdekken, allemaal terwijl je geniet van de opwinding van het voetbalspel. We sluiten onze avond af met een gezellig diner.

Programma

  • 17.00 uur: Ontvangst in de Voka Box met aperitief
  • 17.40 uur: Taxirit van Voka Box naar Ghelamco arena
  • 18.30 uur: Aftrap voetbalmatch KAA Gent-Genk
  • 20.30 uur: Taxirit naar het restaurant
  • 21.00 uur: Diner 

Info & Inschrijven

We beschikken over een beperkt aantal kaarten, schrijf dus snel in via deze webpagina. Dit event is exclusief voor leden van Voka Oost-Vlaanderen. Het aantal plaatsen is beperkt tot één inschrijving per onderneming. 

Opgelet, inschrijvingen zijn persoonlijk en niet-overdraagbaar. Kan je er toch niet bij zijn? Breng ons voor 5 oktober op de hoogte via netwerkinggent@voka.be zodat wij tijdig een andere ondernemer kunnen inschrijven. 

Nog vragen? Neem contact op met Team Netwerking

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden mits inschrijving

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nacht van de Verbeelding 2023