Skip to main content
Jong Voka visits FLYINGGROUP

Jong Voka West-Vlaanderen visits FLYINGGROUP

Op woensdag 28 oktober bezoeken we met Jong Voka West-Vlaanderen de gloednieuwe Kortrijkse vestiging van de Belgische luchtvaartmaatschappij FLYINGGROUP, voor een unieke blik achter de schermen! Eigenaar en oprichter Bernard van Milders neemt ons mee doorheen zijn ondernemersverhaal en vertelt ons hoe hij dit bedrijf heeft gevormd tot de hoogvlieger dat het vandaag is! 

Jong Voka West-Vlaanderen

Opgericht in 1994 door eigenaar Bernard van Milders, is FLYINGGROUP op vandaag één van dé referenties in privé- en zakenluchtvaart in de BeNeLux, Frankrijk en daarbuiten.

Onder de leiding van CEO Johan Van Lokeren zijn dagelijks meer dan 150 ervaren professionals in de weer om klanten op hun bestemming te krijgen. Hiervoor doen ze een beroep op hun vloot van een dertigtal vliegtuigen.

Het klantenbestand van FLYINGGROUP kan bovendien rekenen op een breed gamma aan diensten. Aircraft management, charteroplossingen, mede-eigendomsformules, advies voor de aankoop van een toestel,... FLYINGGROUP heeft de oplossing.

De onderneming streeft ernaar om te ontzorgen op hoog niveau, onder het motto: "Committed to Service Excellence".

Naast vestigingen in Antwerpen, Amsterdam, Brussel, Genève, Parijs, Luxemburg, Malta en Dubai, heeft deze internationale speler sinds kort dus ook een gloednieuwe vestiging op de luchthaven van Kortrijk-Wevelgem, perfect gelegen om de West-Vlaamse, Oost-Vlaamse en Noord-Franse klanten nog beter te bedienen.

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst
  • 19.00 uur: Blik achter de schermen bij FLYINGGROUP JetPark Kortrijk
  • 19.30 uur: Keynote oprichter Bernard van Milders
  • 20.30 uur: Wining & Dining
  • 22.00 uur: Einde

Schrijf je snel in via deze link en ontdek het ondernemersverhaal achter dit bedrijf. Bezoek alvast eens de website van FLYINGGROUP. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid De Clerck.

Partners Jong Voka West-Vlaanderen:

 

Axxi     Picobello     Renewi     Stella P

 

Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen, die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers. (leeftijd <40 jaar)

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Adres

FLYINGGROUP
Vliegveld 55
8560 Wevelgem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 40 euro
  • Niet-leden: 60 euro

Voorwaarden

Annuleren kan kosteloos t.e.m. 21 oktober via astrid.declerck@voka.be, anders wordt het volledige bedrag gefactureerd.

Max. 2 deelnemers per bedrijf.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx