Skip to main content
Map

Jong Voka Vlaams-Brabant - Stamgasten: de #BlijfInUwKotEditie

  • Online

Op woensdag 29 april vindt een nieuwe editie van Stamgasten plaats, het jaarlijkse initiatief waarbij enkele inspirerende ondernemers of intrapreneurs in gesprek treden met onze Jong Voka-leden. Om vanzelfsprekende redenen treffen we elkaar deze keer niet in een Leuvens café, maar blijven we gezellig thuis. Voor deze #BlijfInUwKotEditie maken we van onze stamgasten een groepje huisgasten dat virtueel je woonkamer binnenstapt. Neem er gerust een pintje bij!

Handig om te weten: deze digitale editie van Stamgasten is gratis. Na inschrijving ontvang je van ons een Zoom-link om deel te nemen.

Waarom deelnemen?

  • Omdat heel wat geniale ideeën ontstaan tussen pot en pint. 
  • Omdat bijleren niet altijd in een formele setting hoeft te gebeuren.
  • Omdat we ervoor zorgen dat je kan 'zoomen' met toppers die je anders niet gauw ontmoet.

Stamgasten

Na je inschrijving zal je gecontacteerd worden om twee sprekers te kiezen. Zo worden de groepjes niet te groot en kunnen jullie echt in gesprek treden met elkaar. Volgende vier sprekers tekenen present:
 

Pieterjan VerhaeghenPieterjan Verhaeghen maakt deel uit van een generatie die opgroeide met het klimaatprobleem en is medeoprichter van Bolt, het allereerste energieplatform in België waarbij mensen rechtstreeks stroom kunnen aankopen bij lokale groene opwekkers. Op die manier daagt Bolt met een jong team de traditionele en machtige energiesector uit.

 

Niels AernoutsNiels Aernouts is een van de oprichter van Lapino Albino, een videoproductiehuis dat elke boodschap of communicatie vertaalt naar een video die het waard is om bekeken te worden. Met de kunst van storytelling als medium creëert Aernouts videoproducties voor corporate en maatschappelijke communicatieprojecten. Interesse in de aanpak en groei van dit eigenwijs creatief bedrijf? Niels is your man

 

Fleur LievevrouwFleur Lievevrouw kreeg als 26-jarige van de directie van AB Inbev de taak Stella Artois te lanceren in Denemarken, het land van AB InBevs grote rivaal Carlsberg. Hoe ze dat deed? Dat ontdek je tijdens haar sessie.

 

 

Sam CustersSinds begin vorig jaar staat Sam Custers aan het hoofd van De Hoorn in Leuven, een creatieve broedplaats met slimme werkplekken, flexibele vergaderzalen en mooie feestlocaties omkaderd door uniek erfgoed. Interesse in niet-traditioneel (samen)werken en het opbouwen van een netwerk? Sam weet er alles over!

 

Wees erbij en laten we samen vanuit ons kot klinken op het ondernemerschap!

Contactpersoon

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis!

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus