Skip to main content
Map

Jong Voka visits Bellewaerde

Op donderdag 22 juni zijn we met Jong Voka West-Vlaanderen te gast bij Bellewaerde. Tijdens de afgelopen wintersluiting onderging het park een ware metamorfose, nu helemaal klaar om door ons te worden bewonderd. Met een investering van in totaal 17 miljoen euro hoeft het niet te verwonderen dat het park op veel locaties onherkenbaar geworden is.

Jong Voka Bellewaerde

 

Meerdere gebouwen en infrastructuur werden tijdens de verbouwingen volledig gesloopt en er is maximaal ingezet op het direct contact met de dieren, door onder andere omheiningen te vervangen door water als natuurlijke barrière. Ook de bouw van een brug over het tijgerverblijf, waar je ze vanuit de hoogte kan bewonderen, mocht niet ontbreken. Bovendien werd het restaurant in een nieuw jasje gestoken: in de stijl van een middeleeuws kasteel, dat plaats biedt aan maar liefst 800 mensen. Nieuwe attracties konden uiteraard ook niet uitblijven, waarvan er reeds 2 up and running zijn. Daarnaast komt nog een grote nieuwe attractie in een volledig vernieuwde zone waarvan de werken doorlopen tot het voorjaar van 2024. Dat alles is goed voor een extra investering van 24 miljoen euro.

Als Jong Voka-lid geniet je uiteraard ook mee van zaken die het publiek normaal niet ervaart, denk maar aan het nieuwe en state-of-the-art waterzuiveringsysteem, de geothermie, het ondernemersverhaal achter Bellewaerde via een boeiende keynote door CEO Stefaan Lemey, en meer. Wie weet wordt er wel een attractie opengezet, speciaal voor ons?

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst met lichte maaltijd
  • 19.00 uur: Keynote 4D-Cinema door CEO Stefaan Lemey
  • 19.45 uur: Start rondleiding doorheen het park
  • 21.00 uur: Netwerkreceptie
  • 22.30 uur: Voorziene einde

Schrijf je nu in en ontdek de metamorfose die dit voor ons alom gekende park doormaakte!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stijn Vanlerberghe.

Met dank aan onze partners

 Picobello     Axxi     ConXioN

Stella P      Renewi

Jong Voka


Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers. (leeftijd <40 jaar)

Contactpersoon

Stijn Vanlerberghe

Adviseur Jong Ondernemen

Adres

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 50 euro
  • Niet-leden: 75 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar en met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf. 

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar stijn.vanlerberghe@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag