Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Jong Voka: Nacht van de jonge ondernemer

Een nieuw Jong Voka-jaar, dat mag uitbundig gevierd worden. De Nacht van de jonge ondernemer combineert gastronomie met kunst, geschiedenis en ijzersterk netwerken. Jij kan niet ontbreken. 

Het nieuwe Jong Voka-jaar staat in de startblokken, vol inspirerende ontmoetingen en activiteiten. Samen met Jong Voka-leden en oude bestuursleden van Jong Voka trappen we het jaar feestelijk af tijdens de Nacht van de jonge ondernemer. Voormalig Jong Voka-voorzitter Andreas Pfeffer zet de avond in gang. Als zetelend voorzitter van onze Antwerps-Wase Kamer van Koophandel is hij de juiste persoon om de waardevolle wisselwerking van Jong Voka en de Kamer te belichten. 

Na een heerlijk driegangendiner geniet je van een open bar en de beats van onze DJ. Dat alles in het schitterende kader van Zaal AthenA. De grote zaal van het Koninklijk Atheneum werd in 2003 verwoest door een zware brand. Vandaag netwerk je er tussen zwartgeblakerde muren én unieke kunst. Want van de negen klassieke schilderijen in de zaal bleef er bij de brand één gespaard: De Allegorie van de Twijfel. Na de restauratie leverde Luc Tuymans zijn bijdrage aan de locatie met zijn formidabele werk 'München'. Nu opent de zaal haar getekende deuren als ontmoetingsplaats voor kunst, geschiedenis en onze Jonge Ondernemers. 

Jij mag niet ontbreken op deze exclusieve Nacht van de jonge ondernemer. De kers op de taart? Je partner is ook welkom. Schrijf dus in samen met je plus one voor een onvergetelijke avond!

Programma

18.30 uur
Ontvangst met aperitief

19.00 uur
Verwelkoming door voorzitter Jong Voka, interview met gedelegeerd bestuurder Luc Luwel en Andreas Pfeffer, oud-voorzitter Jong Voka en huidig voorzitter Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. 

19.30 uur
Diner

21.30 uur
Dansfeest met DJ

00.30 uur
Voorziene einde

Contactpersonen

Maarten Cosijn

Commercieel- & Marketingdirecteur

Eva Luyten

adviseur events & netwerkactiviteiten

Adres

Zaal AthenA
Franklin Rooseveltplaats 11
2060 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €175 (excl. 21% btw)

Deze activiteit is exclusief voor leden en oud-bestuursleden van Jong Voka. Je partner is ook welkom. Schrijf dus in samen met je plus one voor een onvergetelijke avond!

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 29 februari 2024 via pr.aw@voka.be. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Indien je later of niet geldig annuleert, kan jouw afwezigheid achteraf geen aanleiding zijn tot terugbetaling. Je kan jezelf zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega als je ons op voorhand de naamswijziging doorgeeft.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan