Skip to main content

Jong Voka Glitter & Glamour Party

Deze activiteit zou oorspronkelijk plaatsvinden op 8 december 2021 onder de noemer ‘Jong Voka Kerstfeest’, maar werd met een gewijzigd concept verplaatst naar 24 februari 2022.

Hij is even stijlvol als mysterieus, een van ’s werelds beruchtste spionnen, én het thema van een spetterende 'Jong Voka Glitter & Glamour Party' op 24 februari 2022: we hebben het natuurlijk over Bond. James Bond.  Haal die stijlvolle tuxedo of fancy cocktaildress dus al maar boven en oefen alvast je "Martini please, shaken not stirred"!

Deze 'Jong Voka Glitter & Glamour Party' vormt de ideale gelegenheid om nieuwe connecties te leggen, collega-ondernemers beter te leren kennen, je volop te laten inspireren en uiteraard: plezier te beleven. Mis het zeker niet en schrijf je nu in. See you then, agent!

De locatie? Die blijft – in ware 007-stijl – nog even ‘top secret’ ...

Corona-info

Voka is bezorgd om het welzijn van ondernemers. Voor alle activiteiten volgen we de coronarichtlijnen die op dat moment van kracht zijn.

 
 

logo's

Contactpersoon

Stefanie Vanmeerbeek

Marketing Intelligence – Coördinator Jong Voka

🚀 Boosting young entrepreneurship ✨ Generating Data Insights

Wanneer

Prijs

  • Leden Jong Voka Vlaams-Brabant: € 75 
  • Niet-leden: € 125

Excl. btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad