Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Jong Voka Awards 2024

Twee jonge ondernemers die in de prijzen vallen tijdens een spetterende avondshow die jong ondernemend Limburg samenbrengt. Dat is samengevat de insteek van de jaarlijkse Jong Voka Awards. Op 17 april 2024 zal de eerstvolgende editie plaatsvinden in Thor Central te Genk.

Met ‘De Mijlpaal’ waarderen we een bepaalde groeifase binnen een jong bedrijf. Tijdens de zoektocht naar laureaten worden parameters als groei (omzet of aantal FTE’s), innovatie, internationalisering etc. in acht genomen. Voor 2024 wist het bestuur van Jong Voka Limburg de volgende laureaten naar voren te schuiven: Printcity van Jirky Thys, Digitong van Möbius Franssen en Fruitsnacks van Roel Paesmans. Na een pitchmoment voor een externe jury van ervaren ondernemers zal de winnaar het podium mogen betreden. 

Bovendien belichten we ook de ambassadeursrol van ondernemerschap met de award ‘Straf Ondernemerschap’. We erkennen via deze weg een persoon die ondernemerschap uitdraagt en doorleeft, en op deze manier door het netwerk als rolmodel en inspirator wordt ervaren. Het bestuur van Jong Voka Limburg analyseerde de vele nominaties om uiteindelijk tot de drie meest voorkomende kandidaten te komen. Na een persoonlijke toelichting tijdens de awardshow ligt het lot van de ondernemers in handen van het aanwezige publiek. Dat bepaalt via stemming wie met het beeldje maar vooral de eer aan de haal gaat. De genomineerden, gekozen door de leden, zijn: Thomas Monnens van Derdaele+ , Kobe Heleven van Loconsilio Game Design en Björn Bouwmans van Younit. 

Een diner gaat de dynamische awardshow vooraf, met zoals steeds ongedwongen nababbelen en netwerken als afsluiter. De ondernemende toppers van morgen nu reeds ontdekken? Inschrijven is de boodschap. 

Datum
Woensdag 17 april 2024

Locatie
Thor Park
3600 Genk

Programma
18u00 – Ontvangst deelnemers diner

19u30 – Ontvangst deelnemers show

20u00 – Start Award show met uitreiking 'De Mijlpaal' & 'Straf Ondernemerschap' + Keynote 'België kan beter door Bart van Craeynest (Hoofdeconoom Voka - Kamer van Koophandel)

21u30 – Einde Award show

21u30 – Start netwerkreceptie

23u00 – Voorzien einde

Deelnameprijs
Jong Voka Limburg leden kunnen inschrijven via deze weblink. 
€60 excl. btw voor andere deelnemers
€90 excl. btw voor deelname aan de show + diner 
*kosteloos annuleren kan tot en met 8 april, nadien zal een no-show fee van €60 aangerekend worden. 

Mediapartner

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg

Wanneer

Prijs

Indien u deelneemt aan het diner vooraf bedraagt de kostprijs €90 excl. btw (u kan zich aanmelden voor het dinner door bij het veld opmerkingen dit te vermelden. 

*kosteloos annuleren kan tot en met 8 april, nadien zal een no-show fee van €60 aangerekend worden. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

*kosteloos annuleren kan tot en met 8 april, nadien zal een no-show fee van €60 aangerekend worden.