Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Jobdreamday Wetteren

Nieuw talent vinden wordt met de dag uitdagender. Via de Jobdreamday brengen we bedrijven in contact met laatstejaarsleerlingen uit de regio om hen te inspireren over de lokale carrièremogelijkheden. Op 7 mei komt de Jobdreamday naar Wetteren! Geef jij het talent van morgen ook een unieke blik achter de schermen?

 

Ben je een bedrijf gelegen in Wetteren en wil je graag leerlingen verwelkomen die onderwijs volgen in Wetteren? Dan biedt de Jobdreamday een unieke gelegenheid.

Draag bij aan het inspireren van de toekomstige generatie door hen een boeiend bedrijfsbezoek aan te bieden. Tijdens deze ontdekkingsreis verkennen leerlingen diverse carrièremogelijkheden, waarbij jouw deelname hen inspireert met beschikbare kansen binnen hun eigen regio en voor hun toekomstige loopbaankeuze.

Het programma

Er zijn vier bezoekmomenten tijdens de Jobdreamday.

  • 9u00 tot 10u00: eerste bedrijfsbezoek
  • 10u30 tot 11u30: tweede bedrijfsbezoek
  • 12u00: gratis lunch voorzien door de Stad Wetteren
  • 13u30 tot 14u30: derde bedrijfsbezoek
  • 15u00 tot 16u00: vierde bedrijfsbezoek

De leerlingen maken hun keuzen van bezoeken via het Jobdreamday platform waarbij ze op basis van hun interesses hun voorkeuren doorgeven.

foto jobdreamday in dendermonde

Eenmaal geregistreerd op het Jobdreamday-platform kun je je eigen bedrijfspagina invullen. De registratie verloopt via de volgende code: jdd24wetteren. Met deze code kun je je aanmelden op het Jobdreamday-platform.

 

JDD platform

Na registratie op het platform kan je al je gegevens aanvullen op je eigen bedrijfspagina. Zaken zoals wat de leerlingen te zien zullen krijgen, voor welke afstudeerrichting het een interessante rondleiding is en welke verschillende functies actief zijn op het bedrijf kan je daarop allemaal aanvullen. Geef dit voldoende aandacht aan je bedrijfspagina want op basis daarvan maken de leerlingen hun keuzes.

Heb je nog vragen over de Jobdreamday? hiervoor mag je simon.brouckaert@voka.be contacteren

Reportage Jobdreamday Zele

m

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Categorie

tarieven 2024

< 25 medewerkers

   150 €

 25-50 mw

   200 €

 51-250 mw

   250 €

 251-500 mw

   300 €

 501-1000 mw

   350 €

 > 1000 mw

   450 €

Deelname prijs is afhankelijk van aantal medewerkers (gebruik van platform gedurende volledig jaar)
 

In samenwerking met de gemeente Wetteren.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.