Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Investeren in energiebesparing: extra interessant met premie na audit
Voka Infosessie

Investeren in energiebesparing: extra interessant met premie na audit

Energie
  • Online

Investeren in energiebesparing wordt nog interessanter dankzij de premie na audit. Hoe? Dat ontdek je in dit gratis webinar op woensdag 31 mei 2023.

Wat mag je verwachten van dit webinar?

Het wordt voor jou als ondernemer duidelijk welke wijzigingen er zijn gebeurd aan de wetgeving vanaf 2023. Zo kom je bijvoorbeeld te weten welke categorieën van ondernemingen werden gecreëerd en welke verplichtingen hieraan verbonden zijn. Je weet hoe je moet nagaan tot welke categorie je behoort. Bovendien werd de premie na audit ook hervormd. In deze opleiding kom je te weten of je recht hebt op deze premie en tot welk bedrag.

Inhoud in detail
  • Toelichting bij de versterkte wetgeving voor niet energie-intensieve ondernemingen: wijzigingen aan het Energiebesluit sinds 2023 en nieuwe verplichtingen voor niet energie-intensieve ondernemingen.
    • Toelichting bij het energieplan, de energieaudit, de energiebalans, vrijwillige energiebeleidsovereenkomsten, vrijwillige sectorfederatieovereenkomsten
  • Premie na audit: Voor energiebesparende investeringen na een energieaudit, kan een onderneming beroep doen op een premie. Hiermee wordt het nog interessanter om bepaalde energiebesparende investeringen uit te voeren.

De lesgever

Joris Recko (adviseur-ingenieur bij VEKA) is teamcoördinator van het team beleid van de cluster energie-efficiëntie – energie-efficiëntiebeleid voor ondernemingen.

Met de steun van

VLAIO Elia

Contactpersoon

Jana Scheers

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus