Skip to main content
Internationale salarisoptimalisatie

Internationale salarisoptimalisatie

Fiscale en sociale zekerheidsopportuniteiten bij internationale tewerkstelling

De kloof tussen de totale salariskost en het netto loon is groot in België. In het geval van werken over de grenzen kan een goede planning ervoor zorgen dat de fiscale en/of sociale zekerheidskost daalt, door de afvlakking van de progressieve belastingtarieven of de toepassing van een sociaal zekerheidsstelsel met lagere bijdragen. Een goed begrip van de dubbelbelastingverdragen en van de EU verordening 883/2004 zijn hierbij onontbeerlijk.

Komen onder meer aan bod:

  • salary split en de 183 dagen regeling
  • het statuut van buitenlands kaderlid
  • sociale zekerheid bij detachering
  • split contract
  • simultane tewerkstelling in meerdere landen,…

Doelgroep: 
HR en/of financiële verantwoordelijken van Belgische vennootschappen of internationale groepen, met personeel in het buitenland of met buitenlandse werknemers die in België komen werken.

Jouw expert
Marc Verbeek is tax partner bij Crowe. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in internationale fiscaliteit, voor zowel vennootschappen als internationaal mobiele werknemers. Ruth Boelens is international employment expert bij Crowe. Zij heeft zich de voorbije jaren verdiept in de verschillende aspecten in het kader van een internationale tewerkstelling.
 

Adres

Voka Mechelen - Kempen
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 3 september is het projectbedrag als lid van Voka € 162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 14 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

Van Dessel Insurance
Ontdek onze 4-daagse boost your business bootcamp!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl