Skip to main content
Logo Kameracademie

Internationale marketing & lead generation

Jouw buitenlandse klant bereiken via optimale marketing, afgestemd op jouw bedrijf en de internationale markt.

In een internationale context kan je niet overal aanwezig zijn. Gelukkig bestaan er oplossingen om je klant via de juiste internationale marketing te bereiken. Voorwaarde: deze marketing moet volledig worden afgestemd op jouw onderneming en op de markt in kwestie.

Ontdek tijdens deze sessie:

  • welke technieken je kan gebruiken om de juiste prospecten te vinden in het buitenland;
  • welke tools je moet inzetten om deze prospecten te converteren;
  • welke de juiste marketingstrategieën zijn om je (eind)klanten in het buitenland te bereiken; en
  • hoe je mensen helemaal warm kan maken voor jouw product of dienst en ze te converteren tot klanten, ze om te zetten in regelrechte ambassadeurs en de verkopen te maximaliseren.

Case study: Stel, je hebt al een tiental jaar succes in meer dan 50 landen met een gekend sterk Belgisch speciaalbier. Hoe lanceer je dan succesvol een nieuw Belgisch witbier dat zelfs in België nog niet gekend is? In welke landen en met welke partners start je? Gebruik je dezelfde distributiekanalen, verkoopteams en -acties, marketingagentschappen en -acties, communicatiestijl, …die hun waarde reeds hebben bewezen? Waarom lukte het in Japan en Brazilië en moeilijker in Israël en Spanje? Wat leren we hieruit voor de lancering en recurrente verkoop van jou product of dienst in het buitenland?

Klassikaal of online?
We organiseren deze opleiding simultaan zowel klassikaal als online en laten aan jou de keuze hoe je wil deelnemen.
Duid bij je inschrijving aan wat jouw voorkeur is. Als je online volgt, dan krijg je 1 dag op voorhand de link om deel te nemen toegestuurd. Wens je klassikaal te volgen, dan krijg je een mail met alle praktische info.

Jouw expert
Bram Vaerewyck is een expert in exportstrategie en business development met bijna 20 jaar ervaring in een internationale B2B en B2C omgeving. Als exportdirecteur en lid van het internationale managementteam bij o.m. Duvel Moortgat, Leonidas en Luxilon Industries heeft hij heel wat airmiles op de teller staan. Vanop de eerste rij bouwde hij mee aan wereldwijde verkoops- en distributienetwerken van Belgische kwaliteitsproducten en de promotie van premiummerken.

Als partner bij Business Markers begeleidt Bram nu entrepreneurs en managers bij het bepalen van hun exportstrategie en het opmaken, implementeren en opvolgen van een concreet actieplan voor de (verdere) uitbouw van hun exportactiviteiten. Hij maakt daarbij gebruik van een gezonde mix van strategisch-conceptueel denken, theoretische modellen getest in de praktijk en hands-on oefeningen die helpen om strategische keuzes te maken. Bram is een vaak gevraagde gastspreker en lid van adviesraden.
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef voor 4/9 is het projectbedrag als lid van Voka € 162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014 56 30 30

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse