Skip to main content
marketing & sales

Internationale marketing & lead generation

De juiste prospects op het juiste moment vinden, meer leads genereren en die sneller converteren? Dat kan! Hoe? Dat ontdek je tijdens onze opleiding van 4 maart 2021. 

In deze interactieve en dynamische sales- en marketingtraining leer je hoe je proactief blijft in een nieuwe digitale wereld. Je krijgt de nieuwste technieken aangereikt om je prospects te qualificeren zonder eerst op reis te vertrekken, hen warm te maken voor je product of dienst, en van hen vervolgens (vaste) klanten en echte ambassadeurs van je onderneming te maken!

Programma

In deze opleiding komen de onderstaande onderwerpen aan bod: 

 • marketing en sales in een veranderd landschap
 • leadhacking binnen en buiten Europa
 • van website naar webshowroom
 • marketing automation
 • sales automation
Doelgroep

Deze opleiding is gericht op kmo-bedrijfsleiders, marketeers en salesverantwoordelijken die vooral in een internationale context actief zijn. Je marktkennis is je voorkennis.

Heb je een open blik voor innovatie en digitalisering? Ben je begaan met een duurzame verkoop voor jouw bedrijf? En heb je een salesteam? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Docent

Carlo van Tichelen, Phobos & Actor

Carlo is jouw 'entertrainer' met een passie voor marketing automation en contentmarketing. Hij is zaakvoerder van communicatiebureau Phobos & Actor in Geel en al 28 jaar als eerste mee met de nieuwste trends in zijn vakgebied.

  Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3,5 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.
 

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Christine Thonnon

Adviseur internationalisatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

 • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
 • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
 • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
 • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
 • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo