Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

International Sales

Internationaal Ondernemen

Je wil met je product een stevige omzet draaien op internationale markten. Maar hoe doe je dat succesvol? Met een doorgedreven salesstrategie en de juiste kneepjes van het vak, natuurlijk.

Met wat geluk verkoopt jouw product wereldwijd als zoete broodjes. Maar daar gaat meestal een lange strategische voorbereiding aan vooraf. Wie neemt welke rol op in je bedrijf? Hoe voer je effectieve salesgesprekken met oog op internationalisering? En hoe weet en meet je of je goed bezig bent? 

In deze opleiding krijg je in 3 sessies de nodige handvatten om je internationale salesstrategie uit te bouwen.  

Wat kan je verwachten?

Gedurende deze opleiding kunnen volgende thema’s aan bod komen:

•    Plannen! Salesplan, acquisitieplan, territory plan
•    De structuur van jouw sales organisatie optimaliseren
•    Het coachen en managen van teams in een internationale omgeving
•    Je salesteam motiveren en coachen voor buitenlands succes 
•    Optimaal samenwerken over de afdelingen heen
•    Tools en handige content voor effectieve sales
•    …

Om het programma zoveel mogelijk op maat van de deelnemers af te stemmen zal bij aanvang van de eerste opleidingsdag besproken worden op welke thema’s de deelnemers graag accenten zouden leggen tijdens de opleiding. Op basis hiervan wordt het programma dan verder samengesteld.

De theorie die gegeven wordt tijdens de opleiding wordt aangevuld met interessante bedrijfscases en ervaringen van zowel de spreker als de deelnemers.

Spreker

Bart de Bruyne staat met beide benen in het bedrijfsleven als gedelegeerd bestuurder van OBO Bettermann NV, onderdeel van de OBO Bettermann Holding International. Als marketing en salesexpert helpt hij bedrijven in het uitbouwen van hun commerciële structuur en het behalen van resultaten.

Voor wie?

Export- en (internationale) salesmanagers, zaakvoerders en eigenaars die hun internationale verkoop naar een hoger niveau willen tillen. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Laurence Menten

Coördinator Internationale Dienstverlening

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €750 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €900 (excl. 21% btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 22 april 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op Kmo-portefeuille | VLAIO. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 6 mei 2024
Projectbedrag: €750 lid, €900 niet-lid
Aantal opleidingsuren: 9
Thema: internationalisering

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.