Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Inspiratiesessie Welt: hoe maak je werk van inclusie?

Wil jij serieus werk maken van diversiteit en inclusie op jouw werkvloer? Sta je te popelen voor ondersteuning of zoek je naar de juiste kennis om hiermee aan de slag te gaan?

Dan ben je van harte welkom op onze Welt ontbijtsessie! Tijdens deze inspirerende ochtend willen we je graag laten zien hoe je concreet stappen kunt zetten richting een meer inclusieve en diverse werkomgeving. Ontdek hoe je kunt profiteren van onze expertise en leer van de successen en uitdagingen van andere bedrijven. 

Wat staat er op het programma?

Diversiteit en inclusie: wat en waarom?  

  • Waarom zijn diversiteit en inclusie belangrijk voor jouw organisatie? Ontdek de voordelen en de noodzaak van een inclusieve werkomgeving.

Het ontwikkelen van een inclusieve missie, visie en strategie  

  • Kom meer te weten over hoe je een inclusieve bedrijfscultuur kunt bevorderen door middel van een duidelijke missie, visie en strategie.

Diversiteit en inclusie in de praktijk  

  • Hoe vertaal je diversiteit en inclusie naar concrete acties binnen je HR-processen? We geven een paar 1e praktische tips, inclusief een boeiende praktijkcase.

Ronde tafel: ervaringen delen  

  • Ga in gesprek met andere deelnemers en wissel ervaringen uit over de implementatie van diversiteit en inclusie binnen jouw organisatie.

Info over Welt traject van Voka: dienstverlening op maat  

  • Leer meer over het Welt-traject van Voka en ontdek hoe onze dienstverlening kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
     

Meer weten over Welt?

Klik hier voor meer info

Contactpersoon

Céline Vermeeren

Arbeidsmarkt - Groeitrajecten

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis (mits inschrijving vooraf)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.