Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Inspiratiesessie: Pre-starter? Ontdek de ideale financieringsmix voor jouw onderneming

Inspiratiesessie: Pre-starter? Ontdek de ideale financieringsmix voor jouw onderneming

  • Online

Een onderneming opstarten vergt een flinke portie lef, creativiteit en gedrevenheid. Maar er is meer nodig: zonder financiële middelen sta je immers nergens. Welke financieringsopties bestaan er? En welke financiering past nu net het beste bij jouw toekomstige onderneming? Funding agency The Harbour hielp al meer dan 300 ondernemingen geld op te halen. Bij banken, overheden, fondsen, privé-investeerders, maar ook via het crowdlendingplatform WinWinner. Kom er alles over te weten en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn tijdens deze inspiratiesessie!

Investeerders zijn massaal op zoek naar nieuwe opportuniteiten, maar vinden maar moeilijk investeringskansen die renderen. Daarnaast zijn er heel wat ondernemers die ambitieuze plannen hebben, maar moeilijkheden ondervinden bij de traditionele financieringskanalen. Wat als beide partijen nu aan elkaar gekoppeld worden? Dat is precies het opzet van WinWinner, een platform dat ondernemers en investeerders samenbrengt om een win-win te creëren voor beide partijen.

Hoe gaat het exact in zijn werk? Hoe kan WinWinner jou helpen potentiële investeerders te strikken? Filip Celen en Mathias Browaeys van The Harbour leggen het haarfijn voor je uit!

Trainers

Filip CelenFilip Celen
Strategic Growth
The Harbour

 

Matthias BrowaeysMatthias Browaeys
Managing Partner
The Harbour

Over The Harbour

De financieringsadviseurs van funding agency The Harbour helpen ondernemingen aan zakelijke groeifinanciering vanaf 100.000 euro. Meer dan 300 ondernemingen haalden via The Harbour al ruim 36 miljoen euro op bij banken, overheden, fondsen, privé-investeerders en via crowdlendingplatformen. The Harbour zorgt voor een financieringsmix op maat, matchmaking bij verschillende aanbieders, en een hogere slaagkans dankzij een onderbouwd plan. 

Doelgroep

Deze sessie is gericht op iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen, maar die nog niet concreet is opgestart.

Logo vlaio

Contactpersoon

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus