Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland: Spreken met impact: je stem als visitekaartje

Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland: Spreken met impact: je stem als visitekaartje

  • Online

Ik schrijf me meteen in! 

Ook in april is het weer tijd voor onze maandelijkse succesformule: De Ontbijtclub Hageland. Fysiek samenkomen is misschien nog niet aan de orde, maar dat betekent niet dat ondernemers er alleen voor staan. Tijdens deze interactieve Zoomsessie met breakout rooms geven we Hagelandse ondernemers de mogelijkheid elkaar te ontmoeten tijdens het ontbijt.

Er lopen zoveel mensen met geweldige ideeën rond op deze aardbol. Verborgen talenten, nog niet ontdekte experten of gewoon bekwame mensen met krachtige inzichten of een missie waar ze voor willen gaan. Spreken in het openbaar is de manier om kennis en inzichten te delen, mensen enthousiast te maken, te ontroeren en te overtuigen.

Tijdens deze sessie kom je te weten wat de impact is van jouw stem en présence op je pitch en presentaties. Tijdens deze sessie word je 20 minuten ondergedompeld in de wondere wereld van de ‘language of leadership’
 

Spreker

Stefanie Van Moen is founder en sprekerscoach bij Vox Consult. Ze traint ondernemende professionals om hun verhaal, pitch of presentatie krachtig en vol vertrouwen neer te zetten, in verbinding met het doelpubliek. Stefanie is gastdocent aan verschillende hogescholen en managementsopleidingen waar ze lesgeeft over spreken met impact, communicatiestrategieën en presentatie-skills.ontbijtclub hageland

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Wanneer

Prijs

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht).

Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus