Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland - De kracht van neutraliteit

Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland - De kracht van neutraliteit

In augustus is het weer tijd voor onze succesformule in het Hageland: Dé Ontbijtclub. 

Deze maand kom je te weten wat de kracht is van neutraliteit. Want nog nooit eerder was het zo eenvoudig jouw mening vrank en vrij de wereld in te sturen. Platformen zoals sociale media dragen bij aan het ongenuanceerd debat over voor of tegen, juist of fout, gelijk of ongelijk.   

Over de spreker

Dominique Renders van de Hefboom: "Ik geloof sterk in de kracht van verschillende visies, zelfs als die leiden tot spanning en conflict. Tegelijk denk ik dat we af moeten van het gepolariseerde debat, vaak doorspekt met oordeel en verwijt." 

Wat kan je verwachten

Hoe zou het zijn mocht het ons lukken neutraal en compassievol, met open mind en warm hart naar alle verschillende verhalen te luisteren? Of je nu zelf betrokken partij bent of je wordt gevraagd om tussen te komen in een conflict, een belangrijke sleutel tot succes is de houding. De manier waarop je reageert, zowel verbaal of non-verbaal, maakt een enorm verschil. Neutraliteit als basisattitude opent deuren naar positieve en constructieve communicatie.

Wil je hier graag iets meer over weten én krijg je graag wat tips over hoe jij als ondernemer jouw neutraliteitsspier kan trainen? Schrijf je dan in voor deze ontbijtclub op 26 augustus. 
 


Deze Ontbijtclub vindt naar goede gewoonte plaats in Winge Golf & Country Club (Leuvensesteenweg 254, 3390 Sint-Joris-Winge).  Deelnemers zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.

ontbijtclub hageland

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Dit event is gratis voor Voka-leden.

Niet-leden kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht).

Interesse als niet-lid? Contacteer Pascal Caroyer. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus