Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland: (Corona)conflicten op het werk ombuigen naar kansen, dan kan!
Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland

Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland: (Corona)conflicten op het werk ombuigen naar kansen, dan kan!

Samenwerken is niet altijd makkelijk. We verwachten veel van elkaar en iedereen heeft zijn eigen standpunten: welke aanpak? Aan welk tempo? Welke ambities streef je na? Al die verschillen zijn een bron van rijkdom maar kunnen een voedingsbodem voor spanningen en conflict worden. Hoe ga je daarmee om in deze tijden?

Elke maand organiseren wij onze succesformule: De Ontbijtclub Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens tijdens het ontbijt rond een inspirerend topic. Deze editie leer je hoe je coronaconflicten op het werk kan ombuigen naar kansen. 

Dominique Renders, zaakvoerster van De Hefboom is erkend bemiddelaar en trainer in conflictvaardigheden. Zij reikt tijdens deze inspiratiesessie concrete tips aan om op een constructieve manier met (menings)verschillen op de werkvloer om te gaan.

"We hebben de neiging om onze conflicten uit de weg te gaan." vertelt Dominique. "We gaan er vaak met een boog omheen en hopen dat de situatie zich vanzelf zal oplossen. Echter is het tegenovergestelde meestal waar. Onderhuidse spanningen gaan sluimeren en zetten onze samenwerking onder druk. Het lastige coronajaar heeft de zaken er niet op verbeterd. Bestaande spanningen worden plots pijnlijk zichtbaar, het afstandswerken leidt tot een verharde toon in onze digitale communicatie en de maatregelen werken polarisatie in de hand."

 

ontbijtclub hageland

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Relatiebeheerder - Coördinator regiowerkingen Hageland

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht).

Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad