Skip to main content
Map

Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland

  • Online

Elke maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om fysiek samen te komen voor het ontbijt, dus wordt dit een editie vanuit ons kot. Maar ook deze inspiratiesessie belooft zijn naam waar te maken, want dit keer gaan we in op hoe je als leidinggevende kunt zorgen voor een warme en dynamische omgeving waar medewerkers betrokken zijn, met betere resultaten als rechtstreeks gevolg. 

Thema: Collega in hoofd en hart

  • Weten leidinggevenden wat leeft bij hun medewerkers en zien ze dit als een prioriteit?
  • Hoe stimuleer en voed je authenticiteit op de werkvloer?
  • Hoe kan je als leidinggevende verbindend communiceren met je medewerkers?
  • Wat heb je nodig om als leidinggevende het verschil te maken? 

Tijdens deze inspiratiesessie gaan sprekers Geert Serneels en Marc vande Gucht dieper in op hoe je je verantwoordelijkheid als ondernemer of leidinggevende opneemt en bijdraagt tot een warme en dynamische omgeving waar medewerkers betrokken zijn, met betere resultaten als rechtstreeks gevolg. Verhoog de veerkracht op de werkvloer en creëer een waarderingscultuur waarbij communicatie aan de basis ligt.

Sprekers

SprekersMarc vande Gucht en Geert Serneels, twee collega’s met een ruime managementervaring bundelen hun krachten om in een meer dan gewoon maatschappelijk en actueel thema een positieve bijdrage te leveren. We willen bijdragen aan het stimuleren van veerkracht, aan het meer oog hebben voor de mens – ook in de werkomgeving. 

Geboeid door dit onderwerp? Na afloop van deze inspiratiesessie bezorgen we jou een kortingscode waarmee je het boek Collega in hoofd en hart kunt bestellen met 10% korting.

boek

Deze Inspiratiesessie vindt omwille van de geldende coronamaatregelen digitaal plaats. De link ontvang je bij inschrijving.

ontbijtclub hageland

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Wanneer

Prijs

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht).

Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus