Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Inspiratiesessie HR: Samenwerken vanop afstand (Hageland)

  • Online

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen en de tijdelijke sluiting van de horeca zal de Ontbijtclub Hageland in december niet fysiek plaatsvinden. Er werd daarom gekozen om deze digitaal te laten verlopen. Vanaf 07u30 zijn jullie welkom op onze online inspiratiesessie met als thema HR: Samenwerken vanop afstand met spreker Kim Van Houtven van SD Worx.

De wereld eind 2020 is niet de wereld die we begin 2020 dachten dat hij zou zijn. We werken met z’n allen meer van thuis dan van op kantoor en als we mekaar fysiek ontmoeten is het vanop afstand en met de nodige veiligheidsmaatregelen. Dat in combinatie met vrijheden die ingeperkt worden en ontspanningsmogelijkheden die zijn weggevallen, maakt samenwerken sinds maart 2020 een nog grotere uitdaging dan het al was. 
 
Kim Van Houtven van SD Worx inspireert jullie over welke rol leidinggevenden en HR hierin kunnen spelen, en deelt met jullie graag enkele tips & tricks om uw werknemers tijdens deze moeilijke tijden toch gemotiveerd en geëngageerd te houden.

Partners

ontbijtclub hageland

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging regio Hageland - Coördinatie Smart Hub Vlaams-Brabant, Community Voka Fietst

Wanneer

Prijs

Leden: gratis

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Al onze events zijn aangepast aan de huidige veiligheidsmaatregelen. Meer info hier. Vanwege de veiligheidsmaatregelen zal deze Ontbijtclub in een zittende setting plaatsvinden.

Proximus