Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Inspiratiesessie Hageland - Marktonderzoek voor KMO’s (door UCLL)

Inspiratiesessie Hageland - Marktonderzoek voor KMO’s (door UCLL)

  • Online

Elke maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een digitale inspiratiesessie.

Deze maand is het aan UC Leuven-Limburg departement Business Management. Daar wordt al ruim 20 jaar onderzoek uitgevoerd voor KMO’s. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door docenten-onderzoekers in samenwerking met  laatstejaarsstudenten bachelor Bedrijfsmanagement Marketing.

Sprekers

"Wij zijn Ann Jacques en Hilde Walravens, master in de Economische Wetenschappen en de Toegepaste Economische Wetenschappen, gespecialiseerd in marktonderzoek en begeleiders van deze projecten. De studenten die we meenemen in de onderzoeken kiezen vrij voor deze projecten en doen dit in het kader van hun stage. Daarom kunnen we de kostprijs van deze onderzoeken ook lager houden."

Wat onze sprekers voor je bedrijf kunnen betekenen en hoe ze dat aanpakken, kan je vernemen tijdens deze inspiratiesessie. Plaatsen zijn beperkt.

 

ontbijtclub hageland

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging regio Hageland - Coördinatie Smarthub, Community Voka Fietst

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer dan Pascal Caroyer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus