Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Inspiratiesessie Bryo: Wat zijn de essentiële bouwstenen van een goed bestuur?

Inspiratiesessie Bryo: Wat zijn de essentiële bouwstenen van een goed bestuur?

  • Online

'Corporate governance' heeft te maken met besturen, beheersen, verantwoording, toezicht en controle. Het dient ertoe de bestuursstructuren en de besluitvormingsprocessen van een organisatie efficiënter te organiseren, te objectiveren en transparanter te maken. Dit alles met het oog op het uitbouwen van een ethische cultuur en een duurzame organisatie. Een goed bestuur bekom je echter niet zomaar, maar is gebaseerd op een aantal essentiële bouwstenen. Om welke bouwstenen gaat het precies, en hoe pas je ze toe? Ontdek er alles over tijdens deze Bryo-inspiratiesessie op 29 maart 2022!

Komt aan bod

  • Wat is goed bestuur precies en waarom is het zo belangrijk? 
  • Wat is het verschil tussen een raad van bestuur en een raad van advies?
  • Hoe optimaliseer je de toegevoegde waarde van je raad van bestuur/raad van advies? 

Deze sessie verloopt digitaal, maar we zetten sterk in op interactie.

Trainer

Liesbeth De RidderLiesbeth De Ridder heeft een passie voor mensen en governance. Beide komen mooi samen in haar taak als verantwoordelijke voor de centra KMO en Family Business Governance van GUBERNA. Bij GUBERNA is men ervan overtuigd dat betere raden van bestuur leiden tot betere organisaties en uiteindelijk ook tot een betere wereld: “Better boards, better organisations, Better World.” De Ridder vindt het fijn om ondernemers en bestuurders hiervoor te enthousiasmeren en inspireren en hen vanuit hun eigen noden te ondersteunen in de (verdere) ontwikkeling van hun governance.

 logo

Contactpersoon

Veronique Mestdagh

Adviseur Bryo - snelle groei

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus