Skip to main content
Map

Inspiratiesessie Bryo - Onderhandelen voor starters

  • Online

Goed kunnen onderhandelen is belangrijke competentie in het ondernemersleven. Onderhandelen doe je vaak vanuit een buikgevoel, maar het is een vaardigheid die je kan leren en verfijnen. Door meer inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van onderhandelen, krijg je een kader aangereikt waarmee je in elke onderhandeling concreet aan de slag kan en waarmee je bewust(er) kan schakelen.

In deze gratis inspiratiesessie reiken we je handvatten aan om jouw onderhandelingstechnieken bij te slijpen en op punt te stellen. Je krijgt ook tips waarmee je met meer zelfvertrouwen aan de onderhandelingstafel komt.

Na deze gratis online training ben je klaar om succesvol deals af te sluiten. Je leert onderhandelingen kort en krachtig voor te bereiden; Je leert verschillende onderhandelingsstrategieën te bepalen, Je leert jouw eigen onderhandelingsstijl te doorgronden; Je leert tactieken toe te passen en je leert vooral…  resultaat te halen.

Programma

  • 19.00u: Onderhandelen voor starters
  • 20.30u: Q&A
  • 21.00u: Einde

Trainer

Ellen Onkelinx - Master The Gap 

 

 

Logo vlaio

 

Contactpersoon

Wanneer

Prijs

Gratis maar inschrijven is verplicht. Heb je nog geen ondernemingsnummer? Vul dan zeker jouw volledig adres en rijksregisternummer in vak opmerkingen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus