Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Inspiratiesessie Bryo: hoe bouw je een lead funnel op voor je start-up?

Inspiratiesessie Bryo: hoe bouw je een lead funnel op voor je start-up?

  • Online

Om het succes en de omzet van je start-up te vergroten, is het belangrijk om over voldoende kwalitatieve leads te beschikken. Maar hoe genereer je zulke leads? En hoe zet je een lead vervolgens om in een betalende klant? Een goed georganiseerde lead funnel biedt je inzicht in de verschillende stappen die een lead neemt om een geïnteresseerde prospect en uiteindelijk een betalende klant te worden. Je ontdekt er alles over tijdens deze online Bryo-inspiratiesessie op 22 september 2021!

    Inschrijven    

Wat kan je verwachten?

  • Leer om meer inzichten te krijgen in jouw klant
  • Ontdek de bouwstenen van een lead funnel
  • Ga praktisch aan de slag met de lead funnel

Trainer

Saartje Van NijlenNa meer dan 8 jaar aan de slag te zijn geweest bij Remy Communication – eerst als Business Unit Manager PR & Influencer Marketing en nadien als Teamcoach Online & Business Development – maakte Saartje Van Nijlen begin 2021 de overstap naar Colruyt Group, waar ze actief is als Teammanager Corporate Marketing CCX. Van Nijlens rijke ervaring maakt van haar de geknipte trainer voor een inspiratiesessie over het opbouwen van een lead funnel voor je start-up.

bryo

Contactpersoon

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus