Skip to main content
Map

Inspiratieontbijt: Martine Reynaers

Word tijdens het ochtendgloren op 9 juni 2021 ondergedompeld in de leefwereld van Martine Reynaers, voormalig CEO van familiebedrijf Reynaers Aluminium. Start de werkdag met een heerlijk ontbijt. Doe nieuwe ideeën op en laat je inspireren door 'out of the (cornflakes-)box' te denken!

Reynaers Aluminium is met meer dan 2.200 medewerkers een van de grootste familiebedrijven van het land. Het bedrijf draagt met trots de titel ‘Factory of the Future’ en is specialist in de ontwikkeling en marketing van innovatieve en duurzame aluminiumsystemen voor gebouwen. Op de thuisbasis in Duffel staat dan ook het grootste private testcentrum van de sector. Al meer dan 50 jaar verwerken partners over heel de wereld deze systemen tot kwaliteitsvolle ramen, deuren en gevels.

Als twintiger startte Martine Reynaers bij de onderneming en als hoofd bouwde ze Reynaers Aluminium uit tot een belangrijke referentie in de bouwsector. Daardoor werd zij in 2003 de eerste vrouwelijke Trends Manager van het Jaar.

Programma

07u45: Ontvangst met luxeontbijt
08u05: Welkomstwoord Johann Leten,
              gedelegeerd bestuurder
              Voka - Kamer van Koophandel Limburg
08u10: Uiteenzetting Martine Reynaers, 
              CEO Reynaers Aluminium
09u10: Vragenronde
09u40: Slotwoord Karin Van De Velde, 
              voorzitter 
              Voka - Kamer van Koophandel Limburg
10u00: Einde

Partners

ethias

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Huis van de Limburgse Ondernemer
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 75,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 95,00 excl. btw

> ontdek hier het jaarprogramma

ramen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per e-mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.