Skip to main content

Inspiratie: Stamgasten 2022

Stamgasten is een inspiratie-evenement waarbij startende ondernemers hun verhaal brengen en tips en tricks meegeven aan prestarters en andere start-ups.  Een ideaal moment om je als (pre)starter te omringen met ondernemende mensen!

Heel wat geniale ideeën ontstaan tussen pot en pint, en neen, bijleren hoeft echt niet altijd in een formele setting plaats te vinden. Daarom organiseren wij Stamgasten: een informeel event, waar je tonnen inspiratie meekrijgt van andere startende ondernemers.

De Stamgasten

Onze Stamgasten op 24 mei zijn Bram Algoet en Fréderic Bostyn. Ze volgden allebei Bryo StandUp en StartUp en vertellen graag over de uitdagingen bij de opstart van hun business!

  • Bram is zaakvoerder van Puck Drinks en 5de generatie Puckolo-limonadier. 
    Puckolo is een Belgische kwaliteitslimonade met een authentiek familierecept (Vakmanschap sinds 1914!) 🍋🍊
     
  • Fréderic Bostyn  is Founder van The Nutty Farmer. Zijn verrassend assortiment geroosterde en gekruide cashewnoten is volledig fair trade. Hij neemt je smaakpapillen graag mee op een reis rond de wereld. 

 

Contactpersoon

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Adres

Textielhuis
Rijselsestraat 19
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Dit event is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag