Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Innovatienetwerk NOVUM

Graag nodigen wij jou uit voor de eerste sessie van 2024 van het Innovatienetwerk NOVUM. Op vrijdag 19 april zijn we daarvoor te gast bij Bio Bakkerij De Trog in Ieper. 

Programma

Wat mag je verwachten van deze ochtendsessie?

  • Een lekker ontbijt, een dosis inspiratie en gedrevenheid, én een ontmoeting met een select netwerk.
  • Gastheer en ondernemer Hendrik Durnez neemt ons mee in zijn ondernemersverhaal van Bio Bakkerij De Trog. Welke innovaties bestaan er op voedingsvlak? En hoe zet hij in op duurzaamheid?  
  • Hoe betrek je inwoners bij streekontwikkeling? Directeur Recreatie bij Westtoer, Lien Phlypo staat stil bij de impact van toerisme en recreatie in de Westhoek en legt uit hoe het nieuwe strategische beleidsplan tot stand zal komen. 
  • Onderwijs moet steeds meer creatieve samenwerkingen aangaan om de kwaliteit van het aanbod hoog te houden. Directeur VTI Ieper, Pieter Roets schetst ons een concrete case met regionale machinebouwers. 

Heb je boeiende input voor komende edities? Laat het zeker weten aan Stijn van Designregio Kortrijk! 

Je krijgt voor dit event ook de mogelijkheid om een plus one mee te brengen.

Over NOVUM

Het NOVUM innovatienetwerk brengt twee keer per jaar inspirerende vernieuwers samen. Zo creëren we kruisbestuiving tussen de bedrijfswereld, de overheid, het onderwijs, gezondheid en welzijn en de culturele sector in de regio Ieper, Poperinge, Wervik, Heuvelland, Mesen, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle en Vleteren. 

Het is een initiatief van Elfi Ameel, Marijke Bouciqué, Loy Clynckemaillie, Sandrin Coorevits, Stijn Debaillie, Patrick Deferme, Steven Dehollander, Bern Paret, Pieter Roets, Pieter Stichelbaut, Hilde Vandaele, Tom Vermeersch en Ilse Vieren, gestuwd door Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk.

Contactpersoon

Tom Vermeersch

Regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en Wallonie picarde

Adres

Bio Bakkerij De Trog
Rozendaalstraat 57
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

€25 p.p. (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag