Skip to main content
Map

Infosessie Welt: Druk je loonkost met subsidies

Stijgende loonkosten, steeds meer opleidingen en de dure war for talent: een duurzaam hr-beleid lijkt niet goedkoop te zijn. Maar geen nood: er bestaan oplossingen. Want wist je dat je voor veel initiatieven subsidies of tegemoetkomingen kan aanvragen?

Geen gebrek aan mogelijkheden. Maar liefst 37 subsidiemaatregelen werden in het leven geroepen om de werkgelegenheid een boost te geven.

  • Zo kan je bijvoorbeeld 60% van de hr-kosten terugverdienen met werkbaarheidscheques.
  • Daarnaast is er een groot aanbod aan taalopleidingen op de werkvloer.
  • Ook kan je kortingen krijgen bij de sociale zekerheid als je inzet op bepaalde doelgroepen of werkt met mentorschap.

De subsidieconsulente van A-Chief (specialist in subsidie-advies) loodst jou door de belangrijkste maatregelen loodsen die jouw hr-beleid een financiële opsteker kunnen bieden. Niet met droge theorie, maar met praktisch toepasbare cases!

Praktisch

Deze sessie gaat door op maandag 26 juni, van 12.00 tot 13.30 uur.
De sessie vindt plaats in Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty), Kapellestraat 138, 8020 Oostkamp (Via afrit 9 van de E40 in Oostkamp).

Je bereikt Voka / Brugge via afrit 9 Oostkamp op de E40.

Opgelet: eens de afslag genomen, rijd je voorbij Voka / Brugge (op uw linkerzijde), neem je het eerstvolgende rondpunt en keer je 360° terug richting autostrade. Je vindt de inrit naar Voka | Brugge aan je rechterzijde.

Parkeren kan in de ondergrondse betaalparking. Volg de signalisatie naar het Meeting Center en neem de trap of lift naar +2 Voka | Brugge

In de sessie die volgt op deze algemenere subsidie-infosessie, gaan we in op een nieuwe tewerkstellingsmaatregel: individueel maatwerk.

Ook benieuwd wat deze nieuwe tewerkstellingsmaatregel voor jou als werkgever kan betekenen? Kom te weten hoe jij als werkgever

  • de talenten en vaardigheden van werknemers met een arbeidsbeperking kan benutten;
  • je subsidies kan aanvragen;
  • je ondersteuning kan krijgen op de werkvloer.

Ook is er ruimte om - op maat van jouw onderneming - in contact te komen met externe dienstverleners bij jou in de buurt.

Welt

ESF

Contactpersoon

Sylvie Wybo

Adviseur HR & Arbeidsmarkt

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag