Skip to main content
Map

Infosessie: Transport van gevaarlijke goederen (ADR)

  • Hybride

Het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg wordt geregeld door het Europees Verdrag betreffende vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR). Voor elke onderneming die betrokken is in dergelijk transport, is het van belang om de toepasselijke regels te respecteren en zo geen risico’s of sancties op te lopen. Volg deze gratis infosessie en ontdek welke regels er bestaan rond het transport van gevaarlijke goederen. 

Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen gelden strenge Europese regels om ze veilig te mogen vervoeren. Bovendien kan elk lidstaat ook nog aanvullende veiligheidsmaatregelen opleggen. Tijdens deze sessie zoomen we in op de algemene regels van transport van gevaarlijke goederen en de formaliteiten die hiermee gepaard gaan. Wil je hierover meer te weten komen? Schrijf je dan zeker in voor deze gratis infosessie.

Deze infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met Geert Frans, erkend ADR-veiligheidsadviseur.

APZI Voka logo

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Adres

Voka | Brugge
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

De infosessie kan zowel fysiek (bij Voka | Brugge) alsook digitaal (via weConnect) gevolgd worden. Graag bij de inschrijving uw keuze doorgeven. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag