Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Infosessie Start2Export2 Kenia

Internationaal Ondernemen

Is Kenia nog een nieuwe markt voor jou? Ontdek er de mogelijkheden voor jouw bedrijf! Een grondige voorbereiding alvorens deze markt te betreden is zeker geen overbodige luxe. Daarom organiseren Flanders Investment & Trade en Voka Oost-Vlaanderen het begeleidingstraject 'Start2Export2 Kenya'.

Waarom Kenia?

Kenia en België kennen reeds sterke handelsrelaties. Zo staat Kenia in de top 10 van Vlaamse exportbestemmingen in Sub-Sahara Afrika. Met haar overwegend jonge bevolking en sterk ontwikkelde economie in Oost-Afrika, biedt Kenia veel mogelijkheden. 

Kenia, een belangrijk knooppunt vanwege zijn havens, is een regionale markt voor de doorvoer van goederen en de grootste economie in de Oost-Afrikaanse Gemeenschap. Het is een economie die wordt gedomineerd door diensten (toerisme), landbouw en productie (voedsel, mijnbouw, bouw).

Waaruit bestaat het traject?

  • Kick off infosessie op dinsdag 18 april 2023;
  • Online intakesessie (april/mei): individueel gesprek met Jérôme Roux (Handelsattaché in Nairobi) over uw verwachtingen met betrekking tot de Keniaanse markt en het potentieel voor uw producten of diensten;
  • Praktische workshop (juni) rond zakendoen in Kenia, ter voorbereiding van de groepszakenreis;
  • Groepszakenreis Kenia (25 tot en met 29 september 2023)
  • Opvolgingsmoment (begin 2024): een informeel evaluatie- en opvolgingsmoment om terug te blikken en verdere ervaringen en tips te delen.

In samenwerking met

Flanders Investment & Trade

Contactpersoon

Inya Synhaeve

Groeitrajecten - Internationaal Ondernemen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Deelname aan de vrijblijvende infosessie op 18 april 2023 is gratis mits vooraf inschrijven.
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.