Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Infosessie no- en low-code

  • Online

No- en low-code, oftewel programmeren met legoblokken. Tijdens deze infosessie leer je hoe je ze inzet om je onderneming digitaal te versnellen. 

Je digitale producten sneller op de markt brengen door efficiënt te coderen? Enter no- en low-code. In deze gratis infosessie ontdek je hoe je als start-up of scale-up effectiever kan werken met blokken code. 

No-code en low-code transformeren de manier waarop jonge groeibedrijven software ontwikkelen. Je werkt intuïtiever met visuele interfaces en drag-and-dropfuncties. Dat vergemakkelijkt de ontwikkeling van digitale producten aanzienlijk, en dat betekent tijdswinst voor de go-to-market van je start-up. Die laagdrempelige blokken code zorgen er tegelijk voor dat je teamleden zonder vergaande kennis mee producten kunnen ontwikkelen. 

Hogere productiviteit, minder fouten, snel en flexibel: no- en low-code zijn krachtige tools voor jouw onderneming. Schrijf vliegensvlug in voor deze infosessie en ontdek hoe jij je digitale producten efficiënt en snel op de markt kan brengen. 

Praktisch

  • 22 februari, van 12.00 uur tot 14.00 uur
  • Online

Expert van dienst is Dennis de Reyer (Sixth Generation). Hij maakt je wegwijs in de wondere wereld van no- en low-code. 

Voor wie? 

Startende ondernemingen en jonge groeibedrijven die hun digitale producten snel en efficiënt op de markt willen brengen. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Guido Frederiks

Adviseur startersfinanciering & snelle groei

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan