Skip to main content
Map

Infosessie MBA Highlights 2023 - maart

  • Online

Is jouw bedrijf op zoek naar een manier om op een duurzame wijze te groeien en succesvol te zijn? En wil jij bovendien je managementvaardigheden bijschaven?Dan is het MBA Highlights-programma iets voor jou. MBA Highlights clusters het beste van de bestaande MBA-programma's in vijf 2-daagsen, onderbouwd door Solvay Brussels School of Economics & Management. Graag meer weten? Dat kan tijdens de online infosessie op 22 maart 2023

Tijdens deze  infosessie vertellen we u meer over de academische benadering, het programma, de inhoud, testimonials en cases, alsook alle praktische info van MBA Highlights 2023.

Meer weten?

Kom gerust eens luisteren op deze infosessie en stel al je vragen. Voor een uitgebreid programma en de kalender van MBA Highlights 2023

Indien u liever een individuele afspraak wenst, aarzel niet om contact op te nemen.

Hannah Baveco - hannah.baveco@voka.be of +32 11 56 02 53

Word jij een MBA'er?

Ben je overtuigd van het traject MBA Highlights en wil je graag deelnemen?

Klik dan hier

De grote kracht is dat je een mix van theorie en praktijk krijgt, gegeven door docenten met ondernemersbloed. De verworven kennis verwerk je tijdens het opleidingstraject in een eindwerk. Dat is intensief, maar je komt tot verhelderende inzichten.

Sandro Rossetti

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.