Skip to main content
Map

Infosessie: Industrial security

  • Hybride

Cybercriminaliteit is vandaag héél schaalbaar: 100.000 bedrijven viseren is even makkelijk als het aanvallen van 100 bedrijven. Dit maakt dat ook jouw bedrijf een doelwit wordt. Ontdek tijdens deze infosessie hoe je je kan wapenen tegen cyberbedreigingen.

Met de komst van Industrie 4.0 hebben we toegang tot nieuwe technologieën en efficiëntere processen, maar dit brengt ook nieuwe risico’s met zich mee. Cybersecurity is momenteel dé uitdaging die de groei en continuïteit van onze Vlaamse industrie bedreigt.

Het is dus een absolute noodzaak om kritieke infrastructuur op een goede manier te beschermen. Wil je industriële installaties beschermen tegen interne en externe cyberaanvallen, dan moet je alle niveaus gaan aanpakken. Wacht niet tot het te laat is en maak van cybersecurity de prioriteit in je organisatie. 

Programma

In deze infosessie gaan we dieper in op:

  • Identify: Hoe kan je bedreigingen die je activiteiten beïnvloeden herkennen? 
  • Protect: Hoe kan je jouw belangrijkste assets beschermen?
  • Detect: Hoe kan je verdachte activiteiten opsporen?
  • Respond: Hoe stop je een aanval en beperk je de schade?
  • Recover: Hoe herstellen van een aanval, wat kan je eruit leren en hoe communiceer je met diverse stakeholders?

Sprekers

Olivier Verack, Security Strategist bij e-BO Enterprises. Verantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van strategische securitydiensten op basis van nieuwe trends. Olivier heeft 24 jaar ervaring in IT, informatiebeveiliging en risicobeheer met een focus op industriële klanten. 

Tijl Deneut, Security Engineer bij e-BO Enterprises. Verantwoordelijk voor het uitwerken en beheren van diverse securityoplossingen en threat intelligence voor zowel IT als OT. Tijl heeft meer dan 10 jaar ervaring in IT-security, o.a. als Certified Ethical Hacker, met een focus op Industry 4.0, ICS en Industrial Network security.

e-BO Enterprises is een technologie-integrator actief in de corporate markt met o.a. OT-beveiliging voor de "maakindustrie". Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen die samengesteld worden uit off-the-shelfcomponenten en eigen ontwikkelde software- en hardwarecomponenten. Daarnaast levert e-BO Enterprises connectiviteit, security en integratieservices aan de Renewable Energy-markt en aan publieke veiligheidsdiensten zoals defensie, brandweer, maritieme omgeving en gevangenissen.

Doelgroep

Deze infosessie is bedoeld voor CEO's, CFO's, COO's, productie- en IT-managers van maakbedrijven. Wees er snel bij, want cybersecurity is een absolute noodzaak in je organisatie. Wacht niet tot het te laat is!

Contactpersoon

Frederik Delodder

adviseur Digitalisering en Innovatie

Adres

online of Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

VLAIO

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag