Skip to main content
  • Activiteiten
  • Infosessie: Hoe zal de banksector in de toekomst evolueren en hoe ziet de toekomstige klantenrelatie eruit

Infosessie: Hoe zal de banksector in de toekomst evolueren en hoe ziet de toekomstige klantenrelatie eruit

  • Online

Disruptie dwingt banken tot keuzes. Externe factoren zorgden ervoor dat de banksector sneller digitaliseerde. Maar hoe ziet de toekomst er nu uit en hoe zal het verder evolueren?

Programma

Vandaag controleren banken de gehele waardeketen nog grotendeels zelf, van het klantcontact via website, app of kantoren, over de productvoering op het gebied van sparen, betalen, beleggen, hypotheken en financieren, tot onderliggende functies zoals IT en risicomanagement. De bancaire sector staat echter aan de vooravond van grote veranderingen als gevolg van technologische ontwikkelingen, veranderend klantgedrag, het groeiend belang van sustainability, nieuwe regelgeving en wijzigende marktomstandigheden.

De Covid-19-crisis heeft bovendien een aantal evoluties, zoals de digitalisering, nog versneld. Welke strategische opties hebben de bestaande financiële instellingen? Hoe zit het met nieuwe financiële spelers die de markt betreden en hoe zal de relatie met jou als klant evolueren?

Doelgroep

Deze online infosessie is uitermate geschikt voor financieel verantwoordelijken, CFO’s, zaakvoerders, bestuurders en CEO’s.

Spreker

Bart Eekhaut is Head of Business Funding & Risk Product Area lead SME & Midcorporates bij ING Belgium. Hij ontwikkelde een scherpe visie over hoe de toekomst van de banksector eruit kan zien.

Bart Eekhaut

Contactpersoon

Celine Janssens

Finance - Opleidingen - Info & Advies

Wanneer

Prijs

Gratis maar graag inschrijven vooraf.

Je ontvangt kort vooraf de weblink waarmee je live kan volgen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VLAIO-VOKA-label

Deloitte

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat