Skip to main content
  • Activiteiten
  • Infosessie: Hoe zal de banksector in de toekomst evolueren en hoe ziet de toekomstige klantenrelatie eruit

Infosessie: Hoe zal de banksector in de toekomst evolueren en hoe ziet de toekomstige klantenrelatie eruit

  • Online

Disruptie dwingt banken tot keuzes. Externe factoren zorgden ervoor dat de banksector sneller digitaliseerde. Maar hoe ziet de toekomst er nu uit en hoe zal het verder evolueren?

Vandaag controleren banken de gehele waardeketen nog grotendeels zelf, van het klantcontact via website, app of kantoren, over de productvoering op het gebied van sparen, betalen, beleggen, hypotheken en financieren, tot onderliggende functies zoals IT en risicomanagement. De bancaire sector staat echter aan de vooravond van grote veranderingen als gevolg van technologische ontwikkelingen, veranderend klantgedrag, het groeiend belang van sustainability, nieuwe regelgeving en wijzigende marktomstandigheden.

De Covid-19-crisis heeft bovendien een aantal evoluties, zoals de digitalisering, nog versneld. Welke strategische opties hebben de bestaande financiële instellingen? Hoe zit het met nieuwe financiële spelers die de markt betreden en hoe zal de relatie met u als klant evolueren?

Doelgroep

Deze online infosessie is uitermate geschikt voor financieel verantwoordelijken, CFO’s, zaakvoerders, bestuurders en CEO’s.

Spreker

Bart Eekhaut is Head of Business Funding & Risk Product Area lead SME & Midcorporates bij ING Belgium. Hij ontwikkelde een scherpe visie over hoe de toekomst van de banksector eruit kan zien.

Inschrijven voor deze online infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Johan Van Gool

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group